Waardeontwikkeling bedrijfspanden

Waardeontwikkeling van uw bedrijfspanden bepalen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang direct een vrijblijvend bod zonder bezichtiging

Geen overdrachtsbelasting, makelaars- of notariskosten voor u

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Voor alle soorten verhuurde huizen. Ook met huurdersproblemen.

Direct passend bod

Direct een passend bod op basis van een waardebepaling

Alle soorten verhuurde huizen

Onder andere: verhuurde woningen, studentenpanden, huizen met huurdersproblemen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij verkoop verhuurd vastgoed

Waardeontwikkeling bedrijfspanden

Heeft u één of meerdere bedrijfspanden? Dan is de waardeontwikkeling van deze bedrijfspanden zeer belangrijk. De ontwikkeling van de waarde van uw pand kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw huidige situatie en toekomstige situaties. Laat daarom nu een vrijblijvende waardebepaling verrichten door SONS Real Estate. U start hiermee door ons contactformulier in te vullen en een afspraak te maken met een professionele taxateur die bij u langskomt.

Wat is waardeontwikkeling en waarom is het belangrijk? 

Waardeontwikkeling van bedrijfspanden kunt u zien als een soort grafiek met de prijs van de waarde van het pand. Het is echter niet een verkoopprijs, maar een actuele marktwaarde. Deze twee verschillen van elkaar in het opzicht dat de marktwaarde niet één specifieke prijs is. Het is echter wel een waarde die het sentiment van de markt vertegenwoordigt en een indicatie is van wat voor prijs redelijkerwijs zou kunnen neergelegd worden voor uw bedrijfspand. Het begrijpen van de waardeontwikkeling van bedrijfspanden is van groot belang voor vastgoedeigenaren en investeerders. Het helpt bij het nemen van weloverwogen beslissingen met betrekking tot vastgoedinvesteringen, financieringsmogelijkheden en strategische planning.

De factoren voor waardeontwikkeling

Als we kijken naar waardeontwikkeling van bedrijfspanden, zijn er meerdere factoren belangrijk. Dit zijn factoren als de locatie van het pand, de staat van het pand, de functionaliteiten erin en eromheen, de ligging t.o.v. leveranciers en dergelijke en de oppervlakte van het pand. Dat zijn geen verrassende factoren, maar er zijn er ook een aantal die u minder vanzelfsprekend acht. Zo zal er ook rekening moeten worden gehouden met ontwikkelingen in de regio. Als er bijvoorbeeld een uitvalsweg om de hoek wordt aangelegd, zal dat ook invloed hebben op de waarde.

Inzicht krijgen in de waarde

Om op de hoogte te blijven van de waardeontwikkeling van uw bedrijfspanden, zult u moeten kijken naar de huidige waarde van uw bedrijfspand. Dit is echter een complexe taak en vereist veel expertise. Bij SONS Real Estate helpen we u hier graag mee. Vul nu het contactformulier op onze site in en geef aan wanneer u tijd heeft. Één van onze professionele taxateurs komt dan bij u langs voor een geheel vrijblijvende waardebepaling en zal bovendien een marktconform en eveneens vrijblijvend bod uitbrengen.

Versneld waardebepaling aanvragen

Voor alle verhuurde woningen

U betaalt geen overdrachtsbelasting, makelaars- of notariskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
Ontvang alvast een bod zonder bezichtiging
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Geen onzekerheid!

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Als opkoper kopen wij alle soorten verhuurde huizen, maar ook bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Transparante werkwijze
Het beste bod op verhuurde woningen
Bod zonder voorbehoud van financiering
Direct duidelijkheid en zekerheid voor u
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw verhuurde woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Aan Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!