Bedrijfsmakelaar Sons Real Estate

De bedrijfsmakelaar gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van onroerend goed. Wij kopen alle soorten bedrijfspanden voor onze eigen portefeuille. Voor panden die niet in onze portefeuille passen, zorgen wij voor de juiste koper van uw bedrijfspand.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Beste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Groot opkopernetwerk

Wij vinden de passende opkoper voor de beste voorwaarden

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Bedrijfsmakelaar inhuren?

Bent u op zoek naar een bedrijfsmakelaar? Met Sons Real Estate koopt en verkoopt u bedrijfsvastgoed tegen de beste voorwaarden. Als bedrijfsmakelaar kopen en verkopen wij alle soorten bedrijfsvastgoed. En dankzij ons omvangrijke investeerdersnetwerk is uw bedrijfsvastgoed snel verkocht.

Actief in en rondom de grote steden

Als bedrijfsmakelaar zijn wij landelijk actief. Het grootste deel van onze opdrachten bevinden zich in of rondom de grote steden. Denk hierbij aan Amsterdam, Den Haag, Dordrecht, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven, Groningen. Mede vanwege het grote bereik van ons investeerders netwerk kunnen wij de verkoop in zo goed als geheel Nederland op ons nemen.

Sons Real Estate vastgoedmakelaar

Meer informatie?

Hoofdkantoor van Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag. Vanuit onze centrale locatie is het mogelijk om in de gehele randstad te opereren. Zowel onze technische afdeling als onze adviseurs kunnen binnen 30 minuten overal aanwezig zijn. Dankzij onze achtergrond als bouwonderneming, wat Sons Real Estate in het verleden is geweest, kunnen wij dus technische aanpassingen verrichten die ervoor zorgen dat uw pand meer oplevert. Daarmee onderscheiden wij ons van de meeste bedrijfsmakelaars. Mocht u vragen hebben of contact met ons willen opnemen:

Wat kunt u verwachten?

Sons Real Estate is uw ideale partner voor bedrijfsverkoop, bedrijfspand verkoop en bedrijfsvastgoed ontwikkeling. Als partner zien wij u graag bij ons langskomen of wij komen bij u langs. Voor het uitsluitend aan- of verkopen van een bedrijfspand, kunt u gebruik maken van onze makelaarsdiensten. Dit houdt in dat wij ons puur richten op het vinden van een geschikt bedrijfspand of juist het vinden van een koper die de beste voorwaarden te bieden heeft. Een volledig partnerschap komt ook veel voor. Neem hiervoor contact met ons op en stuur hierbij zoveel mogelijk informatie, zoals het adres van de panden, de financiële situatie en uiteraard uw wensen over de beoogde diensten of samenwerking.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!