Waarde bedrijfspand verhuurde staat

Waarde van uw bedrijfspand in verhuurde staat opvragen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod.

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Ontvang direct een vrijblijvend bod zonder bezichtiging

Geen overdrachtsbelasting, makelaars- of notariskosten voor u

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Voor alle soorten verhuurde huizen. Ook met huurdersproblemen.

Direct passend bod

Direct een passend bod op basis van een waardebepaling

Alle soorten verhuurde huizen

Onder andere: verhuurde woningen, studentenpanden, huizen met huurdersproblemen

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij verkoop verhuurd vastgoed

De waarde van een bedrijfspand in verhuurde staat

Heeft u een bedrijfspand in verhuurde staat en bent u benieuwd naar de waarde hiervan? Of het nu is om te weten waar u op financieel gebied staat of dat u daadwerkelijk van plan bent het bedrijfspand te verkopen; bij SONS Real Estate helpen we u graag. Vul het contactformulier op onze site in om een professionele taxateur vrijblijvend langs te laten komen. De waarde van uw bedrijfspand in verhuurde staat wordt deskundig voor u bepaald.

De huurinkomsten van uw verhuurde bedrijfspand

De waarde van een in verhuurde staat bedrijfspand, is afhankelijk van een divers aantal factoren. Een groot gewicht wordt echter toegekend aan de huurinkomsten. Het bedrag dat huurders betalen en de duur van de huurovereenkomsten spelen een cruciale rol. Dat is overigens niet het enige; het zijn ook de omstandigheden waarin die huurinkomsten worden verdiend, die een rol spelen. Een mogelijke investeerder vindt het namelijk ook belangrijk hoe lang de huurovereenkomst nog duurt, wat de specifieke voorwaarden zijn, hoe makkelijk het is om een nieuwe huurder te vinden, hoeveel de mogelijke huuropbrengsten zouden zijn in de huidige markt en enkele andere factoren. Hiernaast zijn uiteraard factoren zoals de locatie, de oppervlakte van het bedrijfspand en de staat van het pand van belang voor de waarde van het bedrijfspand in verhuurde staat. 

Een taxatie wordt aangeraden

Het bepalen van de waarde van een bedrijfspand in verhuurde staat is complex. Dit is vanwege de vele factoren die hiervoor van belang zijn, maar ook vanwege de vereiste expertise die hierbij komt kijken. Het wordt daarom te allen tijde aangeraden om een professionele taxatie te laten verrichten. U zult dan ook meteen een taxatierapport krijgen. Dit is handig voor toekomstige vastgoedtransacties, is zelfs verplicht bij de verkoop van uw bedrijfspand en geeft u een gemakkelijk overzicht van uw financiële positie m.b.t. dit pand.

De waarde laten bepalen door SONS

Bij SONS Real Estate zijn we onder andere meer gespecialiseerd in vastgoedtransacties van bedrijfspanden, ook bedrijfspanden in verhuurde staat. Wilt u de waarde van uw bedrijfspand in verhuurde staat laten berekenen? Dan doen wij dat geheel vrijblijvend, nadien u ons contactformulier heeft ingevuld.

Versneld waardebepaling aanvragen

Voor alle verhuurde woningen

U betaalt geen overdrachtsbelasting, makelaars- of notariskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
Ontvang alvast een bod zonder bezichtiging
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Geen onzekerheid!

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Als opkoper kopen wij alle soorten verhuurde huizen, maar ook bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Transparante werkwijze
Het beste bod op verhuurde woningen
Bod zonder voorbehoud van financiering
Direct duidelijkheid en zekerheid voor u
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw verhuurde woning verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Aan Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!