Waarde bedrijfspand

Waarde bedrijfspand achterhalen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod.

Meldt uw pand aan voor een gratis & vrijblijvende waardebepaling

Ook verhuurd & leegstaand

Voor alle soorten bedrijfspanden

Alle staten van onderhoud

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen makelaarskosten of verkoopstress

Daarnaast is ons bod zonder voorbehoud van financiering.

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle soorten bedrijfspanden

Van kleinschalige tandartspraktijk of kantorenpand tot complete portefeuilles

Direct passend bod op uw pand

Direct een passend bod zonder voorbehoud van financiering

Waarde bedrijfspand

Bent u benieuwd naar de waarde van uw bedrijfspand? De waarde hangt af van een tal aan factoren. Mocht u een nauwkeurig beeld willen hebben van de waarde van uw bedrijfspand, kunt u het contactformulier op onze site invullen. Wij sturen dan een professionele taxateur langs die geheel vrijblijvend de waarde schat én gegarandeerd een vrijblijvend bod uitbrengt.

Functionaliteit van het bedrijfspand

Functionaliteit staat hoog in het vaandel als het gaat om de waarde van een bedrijfspand. Zo heeft het beoogde gebruik van het bedrijfspand veel invloed op de waarde. Het bestemmingsplan van het pand, zoals vastgesteld door lokale overheden, bepaalt wat er op de locatie mag worden gebouwd en gebruikt. Dit heeft een directe impact op de waarde van het pand. Bovendien zijn ook de fysieke staat van het gebouw en de kwaliteit van de voorzieningen belangrijke waardebepalende factoren. Een goed onderhouden pand met moderne voorzieningen zal over het algemeen een hogere waarde hebben dan een verouderd of slecht onderhouden gebouw.

Locatie en economische factoren

Daarnaast is de locatie ook van belang. Zowel bij commercieel als bij residentieel vastgoed is dit dé belangrijkste factoren van de prijs van een pand. De afstand tot klanten, leveranciers, transportfaciliteiten en de algemene aantrekkelijkheid van de locatie spelen een cruciale rol. Een bedrijfspand in een strategische locatie heeft doorgaans een hogere waarde. Bovendien kan er ook aan economische factoren worden gedacht. De huurinkomsten zijn bijvoorbeeld zeer belangrijk indien het om een verhuurd pand gaat. Dit kan van invloed zijn op het rendement van een toekomstige investeerder. Hetzelfde geldt dan uiteraard voor marktomstandigheden. Het sentiment in de vastgoedmarkt kan een grote rol spelen in de waarde van het pand.

Uw bedrijfspand laten taxeren

Wilt u de actuele waarde van uw bedrijfspand weten? Bij SONS Real Estate komen we graag langs voor een vrijblijvende taxatie. Door het contactformulier op onze site in te vullen, zet u het proces in gang. Op deze wijze kunt u profiteren van expertise zonder ergens aan vast te zitten. We brengen bovendien gegarandeerd een bod uit, maar dit mag u natuurlijk altijd weigeren. Spreken we u snel over uw bedrijfspand? 

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via sales@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van horecapanden of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Wij fungeren ook als makelaar voor verkopen van winkelpanden. Lees ook onze pagina over taxaties van bedrijfspanden door.

Sons koopt alle soorten panden

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Direct bod op afstand
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw bedrijfspand snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!