Zakelijk pand verkopen

Uw zakelijke pand goed en snel verkopen tegen goede voorwaarden? Meldt uw zakelijke pand aan bij Sons Real Estate. Dé opkoper en bemiddelaar voor alle soorten zakelijke panden!

Meldt uw pand aan voor een gratis & vrijblijvende waardebepaling

Ook verhuurd & leegstaand

Voor alle soorten bedrijfspanden

Alle staten van onderhoud

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen makelaarskosten of verkoopstress

Daarnaast is ons bod zonder voorbehoud van financiering.

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle soorten bedrijfspanden

Van kleinschalige tandartspraktijk of kantorenpand tot complete portefeuilles

Direct passend bod op uw pand

Direct een passend bod zonder voorbehoud van financiering

Zakelijk pand verkopen

Wilt u uw zakelijke pand goed en snel verkopen, meldt dan uw zakelijke pand  aan bij Sons real estate! Sons real estate is hét vastgoedbedrijf met professionele taxateurs en adviseurs voor alle soorten panden. Of uw zakelijk pand zich midden in de stad bevindt of ergens aan de rand van de stad, gewoon in een dorp of op een industriegebied, alle zakelijke panden komen in aanmerking voor een directe verkoop aan Sons real estate. Enerzijds bouwen wij onze eigen zakelijke panden portefeuille uit, anderzijds delen wij onze zakelijke panden ook met andere investeerders, beleggers en opkopers, zodat uw zakelijke pand altijd in de juiste handen terecht komt. Het voordeel voor u is dat u uw zakelijke pand binnen no-time kunt verkopen voor een marktconforme prijs! 

Hoe werkt dit?

Meldt uw zakelijke pand direct aan voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Mocht u uw zakelijke pand wensen goed en snel te verkopen, dan kunnen wij een korte bezichtiging houden en als de onderhandeling gereed zijn, kunt u zeer binnenkort de opbrengsten van uw zakelijke pand opnemen! Een groot voordeel is dat wij het passeren bij de notaris door u kunnen laten bepalen. U bepaalt dus wanneer u uw zakelijke pand wenst te verkopen en wanneer u het vrijgekomen bedrag wilt kunnen gebruiken.

Alle soorten zakelijke panden komen in aanmerking voor een vrijblijvend bod

En of het gaat om een zakelijke pand, zoals een kantoorpand, kantoorruimte of gewoon een los pand: alle soorten zakelijke panden komen in aanmerking voor een vrijblijvend bod. Mocht het zakelijke pand verhuurd zijn, meldt dit dan bij het indienen van uw aanvraag. Ook de huuropbrengsten en kosten van onderhoud hebben onze vastgoedspecialisten nodig! 

Na aanmelding van uw zakelijke pand, zult u binnen één werkdag iets van ons te horen krijgen. De uiteindelijke waardebepaling kan in principe binnen één dag, of vaak enkele dagen na het indienen van uw aanvraag, al worden uitgevoerd!

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via sales@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van horecapanden of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Wij fungeren ook als makelaar voor verkopen van winkelpanden. Lees ook onze pagina over taxaties van bedrijfspanden door.

Sons koopt alle soorten panden

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Direct bod op afstand
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw bedrijfspand snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!