Zakelijk pand verkopen

Uw zakelijke pand goed en snel verkopen tegen goede voorwaarden? Meldt uw zakelijke pand aan bij Sons Real Estate. Dé opkoper en bemiddelaar voor alle soorten zakelijke panden!
Uw partner bij de verkoop van uw zakelijke pand

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Gratis en vrijblijvende waardebepaling
Geen courtagekosten bij verkoop van uw beleggingsobject zakelijke pand
Verkoop aan een vastgoedbedrijf die zijn eigen portefeuille opbouwt
Wij zorgen direct voor kopers als uw pand niet in onze eigen portefeuille past
U ontvangst een bod zonder financieringsvoorbehoud
Wij regelen alles van A tot Z gedurende de verkoop van uw beleggingsobject
Beoordeeld met een 9.4
Voor het beste bod

Wij bieden zonder voorbehoud van financiering

Alle soorten panden

Voor zakelijke panden in alle staten en bouwjaren!

Gratis verkopen

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw zakelijke pand

Home / Zakelijk pand verkopen

Zakelijk pand verkopen

Wilt u uw zakelijke pand goed en snel verkopen, meldt dan uw zakelijke pand  aan bij Sons real estate! Sons real estate is hét vastgoedbedrijf met professionele taxateurs en adviseurs voor alle soorten panden. Of uw zakelijk pand zich midden in de stad bevindt of ergens aan de rand van de stad, gewoon in een dorp of op een industriegebied, alle zakelijke panden komen in aanmerking voor een directe verkoop aan Sons real estate. Enerzijds bouwen wij onze eigen zakelijke panden portefeuille uit, anderzijds delen wij onze zakelijke panden ook met andere investeerders, beleggers en opkopers, zodat uw zakelijke pand altijd in de juiste handen terecht komt. Het voordeel voor u is dat u uw zakelijke pand binnen no-time kunt verkopen voor een marktconforme prijs! 

Hoe werkt dit?

Meldt uw zakelijke pand direct aan voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Mocht u uw zakelijke pand wensen goed en snel te verkopen, dan kunnen wij een korte bezichtiging houden en als de onderhandeling gereed zijn, kunt u zeer binnenkort de opbrengsten van uw zakelijke pand opnemen! Een groot voordeel is dat wij het passeren bij de notaris door u kunnen laten bepalen. U bepaalt dus wanneer u uw zakelijke pand wenst te verkopen en wanneer u het vrijgekomen bedrag wilt kunnen gebruiken.

Alle soorten zakelijke panden komen in aanmerking voor een vrijblijvend bod

En of het gaat om een zakelijke pand, zoals een kantoorpand, kantoorruimte of gewoon een los pand: alle soorten zakelijke panden komen in aanmerking voor een vrijblijvend bod. Mocht het zakelijke pand verhuurd zijn, meldt dit dan bij het indienen van uw aanvraag. Ook de huuropbrengsten en kosten van onderhoud hebben onze vastgoedspecialisten nodig! 

Na aanmelding van uw zakelijke pand, zult u binnen één werkdag iets van ons te horen krijgen. De uiteindelijke waardebepaling kan in principe binnen één dag, of vaak enkele dagen na het indienen van uw aanvraag, al worden uitgevoerd!

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!