Waarde bedrijfspand berekenen

Waarde van uw bedrijfspand berekenen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod.

Meldt uw pand aan voor een gratis & vrijblijvende waardebepaling

Ook verhuurd & leegstaand

Voor alle soorten bedrijfspanden

Alle staten van onderhoud

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen makelaarskosten of verkoopstress

Daarnaast is ons bod zonder voorbehoud van financiering.

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle soorten bedrijfspanden

Van kleinschalige tandartspraktijk of kantorenpand tot complete portefeuilles

Direct passend bod op uw pand

Direct een passend bod zonder voorbehoud van financiering

Waarde bedrijfspand berekenen

Heeft u een bedrijfspand? En wilt u de waarde van uw bedrijfspand berekenen? Het is altijd goed om te weten waar u financieel gezien staat, maar dit is ook van noodzakelijk belang als u uw bedrijfspand wilt verkopen. Bij SONS Real Estate kopen we landelijk allerlei soorten vastgoed op én komen we vrijblijvend bij u langs voor een nauwkeurige taxatie. Neem contact op door het formulier op onze site in te vullen en een taxateur bij u langs te laten komen op een moment dat u schikt.

Bepalen van de waarde van uw bedrijfspand

De waarde van uw bedrijfspand berekenen? Dan zijn een aantal factoren belangrijk. Zo is de locatie, net als bij residentieel vastgoed, van groot belang. Daarbij wordt er óók weer gekeken naar de afstand tot voorzieningen, maar dan zakelijke voorzieningen. Daarbij kunt u onder meer denken aan de centraliteit van de locatie voor transport, maar ook de afstand tot leveranciers, de omgeving van het bedrijfspand en meer. Daarnaast is de oppervlakte natuurlijk van groot belang, en er gekeken naar de staat van het bedrijfspand, het niveau van afwerking, de functie van het bedrijfspand en de in het bestemmingsplan opgenomen functie. Daarbovenop komt uiteraard nog bij dat het bedrijfspand meer waard kan zijn als dit verhuurd wordt en de voorwaarden hiervan gunstig zijn. 

De waarde laten bepalen

Na een korte schets van de belangrijke factoren voor de waarde van uw bedrijfspand hierboven, weet u wat er van belang is. Echter is het wél van belang dat u die factoren laat afwegen door een professioneel taxateur. Hij of zij weet wat er belangrijk is en waar hij of zij op moet letten. Bovendien is het zo dat een professioneel taxateur ook weet welk gewicht toegekend moet worden aan bepaalde factoren. De complexiteit van deze afweging, de relevante factoren die moeten worden meegenomen en de wettelijke eisen die hieraan verbonden zijn, maken dat een taxateur inhuren een verstandige keuze is. 

SONS Real Estate voor een waardebepaling

Wilt u de waarde van uw bedrijfspand laten berekenen? Neem dan contact op met SONS Real Estate. Wij laten een professionele taxateur geheel vrijblijvend bij u langskomen voor een nauwkeurige schatting van de waarde én u ontvangt direct een bod zonder enig voorbehoud.

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via sales@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van horecapanden of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Wij fungeren ook als makelaar voor verkopen van winkelpanden. Lees ook onze pagina over taxaties van bedrijfspanden door.

Sons koopt alle soorten panden

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Direct bod op afstand
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw bedrijfspand snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!