Waarde bedrijfspand opvragen

Waarde van uw bedrijfspand opvragen? Sons Real Estate is een vastgoedkoper en doet direct een vrijblijvend bod.

Meldt uw pand aan voor een gratis & vrijblijvende waardebepaling

Ook verhuurd & leegstaand

Voor alle soorten bedrijfspanden

Alle staten van onderhoud

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen makelaarskosten of verkoopstress

Daarnaast is ons bod zonder voorbehoud van financiering.

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle soorten bedrijfspanden

Van kleinschalige tandartspraktijk of kantorenpand tot complete portefeuilles

Direct passend bod op uw pand

Direct een passend bod zonder voorbehoud van financiering

Waarde bedrijfspand opvragen

Wilt u de waarde van uw bedrijfspand opvragen? Dan komen daar vele factoren en afwegingen bij kijken. Bij SONS Real Estate zijn we gespecialiseerd in het opkopen van allerlei soorten vastgoed en weten we wat er komt kijken bij de waardebepaling van bedrijfspanden. Vul het contactformulier op onze website in om een vrijblijvende taxatie van uw bedrijfspand te laten verrichten, we helpen u graag.

De waarde van uw bedrijfspand

De waarde van uw bedrijfspand is afhankelijk van vele factoren. Deze kunnen met uw bedrijfspand zelf te maken hebben. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de oppervlakte en de inrichting van het bedrijfspand. Dit kan voor sommige doeleinden zeer belangrijk zijn. Daarnaast geldt dat onder meer de locatie, de afstand tot bepaalde leveranciers en voorzieningen, de staat van het gebouw, de functionaliteiten die zich erin en er buiten bevinden en de functie van het gebouw van belang zijn voor de prijs van het pand.  Ook factoren die meer te maken hebben met omringende elementen, zoals de stand van de vastgoedmarkt en het sentiment onder kopers, kan van belang zijn voor de waarde. Als u de waarde van uw bedrijfspand wilt opvragen, moet hier dus allemaal rekening mee gehouden worden.  

De belangrijke zaken voor een waardebepaling

Omdat de waardebepaling van een bedrijfspand complex is, is het verstandig om hiervoor een professionele taxateur voor in te schakelen. Een taxateur weet waar op gelet moet worden en is op de hoogte van alle belangrijke factoren én het gewicht dat daaraan toegekend moet worden. Bovendien weet hij of zij goed wat realistische prijzen zijn en wat de recentelijke verkopen van soortgelijke bedrijfspanden zijn. U kunt nog denken aan zaken zoals de benodigde documenten verzamelen (eigendomsdocumenten, bestemmingsplannen, documenten over de verhuur indien van toepassing).

De waarde van uw bedrijfspand opvragen

Bij SONS Real Estate helpen we graag met de waarde van uw bedrijfspand opvragen. Wij laten een professionele taxateur bij u langskomen, zodra u het contactformulier op onze site heeft ingevuld en heeft laten weten wanneer het u schikt. U kunt ook direct telefonisch een afspraak maken. Dit is geheel vrijblijvend, evenals het uitbrengen van een marktconform bod. 

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via sales@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van horecapanden of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Wij fungeren ook als makelaar voor verkopen van winkelpanden. Lees ook onze pagina over taxaties van bedrijfspanden door.

Sons koopt alle soorten panden

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Direct bod op afstand
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw bedrijfspand snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!