Kantoorpand verkopen?

Wilt u snel uw bedrijfspand in Amsterdam verkopen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfsgebouwen en ander vastgoed. Uw partner bij het aankopen, verkopen en beheren van alle soorten kantoorgebouwen.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
Aanzienlijke waarde verhoging
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers
Van begin tot eind ontzorgd
De koper betaald courtagekosten
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
Beoordeeld met een 9.4
Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Alle soorten panden

Van kleinschalige bedrijfsruimte tot volwaardig kantorenpand

Geen makelaarskosten

Wij brengen courtage in rekening aan koper

Kantoorpand verkopen

Wilt u graag uw kantoorpand verkopen? Bij Sons Real Estate zijn wij gespecialiseerd in het aan- en verkopen van kantoorpanden. Van begin tot eind wordt u ontzorgd gedurende de verkoop van uw kantoorpand. Wij helpen u bij de waardebepaling, het vinden van een koper, het opstellen van een koopovereenkomst en de overdracht. Wij kunnen bij u vrijblijvend langs komen of op afstand bespreken wat uw wensen en voorwaarden zijn en in overleg meteen starten met een waardebepaling.

Waardeverhoging

De waarde van uw pand, daar heeft u waarschijnlijk al een idee van, maar wij kunnen vaak de waarde aanzienlijk verhogen. Hoe kunnen wij de waarde aanzienlijk verhogen? In veel gevallen met wat kleine aanpassingen en/of klein onderhoud, kan uw kantoorpand in waarde stijgen. Wij beschikken over onze eigen timmermannen, stukadoors, schilders en installateurs om waar nodig uw kantoorpand een goede opfrisbeurt te geven tegen geringste kosten. 

Officiële waardebepaling

Wij maken een officiële waardebepaling van uw kantoor aan de hand van de locatie, staat van onderhoud, huurgegevens, keuring van het pand zelf en openbare bronnen.

‘’Een stille verkoop’’

Doordat wij al jaren meelopen, weten wij precies hoe wij uw kantoorpand in de markt moeten brengen. Na het vaststellen van een verkoopprijs in overleg met u, brengen wij uw pand middels ‘‘een stille verkoop’’ op de markt. Hierbij bieden wij uw kantoorpand aan bij ons enorme netwerk van particuliere en zakelijke beleggers, investeringsfondsen en andere vastgoedpartijen. 

Alle soorten kantoorpanden

Leegstaande bedrijfspanden
Bedrijfspanden met huurders erin
Kleine kantoorkamers tot compleet bedrijfsvastgoed
Kantoorruimtes in alle staten
Reeds verhuurde bedrijfspanden
Zwaar verouderde bedrijfspanden
Panden die nog niet gereed zijn voor directe verkoop

Voor het beste resultaat

Uw pand onderhands verkopen levert namelijk het beste en snelste resultaat op. ‘’Een stille verkoop’’ zorgt ervoor dat uw kantoor enorm gewild is, hij is namelijk nog niet op de markt. Dit creëert een schaarste wat zal resulteren in een zo hoog mogelijk bod op uw pand!

Afronding verkoop

Zodra er een koper is voor uw kantoorpand, zorgen wij dat een koopovereenkomst opgesteld wordt. Vervolgens zal deze koopovereenkomst, samen met alle relevante stukken naar de notaris gaan. Bij de verkoop kunnen wij u adviseren bij een notaris keuze. Zodra alle benodigde stukken ondertekend zijn, volgt alleen nog de overdracht.

 

Stappen voor de verkoop van uw kantoorpand

Stap 1

Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van uw kantoorgebouw of kantoorruimte of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Ook kunt u onze pagina over bedrijfspand taxaties bekijken voor meer achtergrondinformatie.

"Vraag kosteloos een vrijblijvende waardebepaling aan voor uw kantoorpand"

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!