Kantoorpand verkopen? Snel uw kantoorgebouwen verkocht

Kantoorpand verkopen?

Uw partner bij het aankopen, verkopen en beheren van alle soorten kantoorgebouwen.

Wij transformeren

Wij transformeren kantoorpanden en verhogen de waarde

Alle soorten kantoren

Verkoop van alle soorten kantoorgebouwen en ruimtes

Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Kantoorpand verkopen

Wilt u graag uw kantoorpand verkopen? Bij Sons Real Estate zijn wij gespecialiseerd in het aan- en verkopen van kantoorpanden. Van begin tot eind wordt u ontzorgd gedurende de verkoop van uw kantoorpand. Wij helpen u bij de waardebepaling, het vinden van een koper, het opstellen van een koopovereenkomst en de overdracht. Wij kunnen bij u vrijblijvend langs komen of op afstand bespreken wat uw wensen en voorwaarden zijn en in overleg meteen starten met een waardebepaling. 

Alle soorten kantoorpanden

 -  Leegstaande kantoorgebouwen

 -  Kleine kantoorkamers tot volledige kantoorgebouwen

 -  Kantoorruimtes in alle staten

 -  Reeds verhuurde kantoorpanden

 -  Zwaar verouderde kantorenpanden 

 -  Kantoorpanden die nog niet gereed zijn voor directe verkoop


Waardeverhoging

De waarde van uw pand, daar heeft u waarschijnlijk al een idee van, maar wij kunnen vaak de waarde aanzienlijk verhogen. Hoe kunnen wij de waarde aanzienlijk verhogen? In veel gevallen met wat kleine aanpassingen en/of klein onderhoud, kan uw kantoorpand in waarde stijgen. Wij beschikken over onze eigen timmermannen, stukadoors, schilders en installateurs om waar nodig uw kantoorpand een goede opfrisbeurt te geven tegen geringste kosten. 

Officiële waardebepaling

Wij maken een officiële waardebepaling van uw kantoor aan de hand van de locatie, staat van onderhoud, huurgegevens, keuring van het pand zelf en openbare bronnen.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

  • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
  • Aanzienlijke waarde verhoging 
  • Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers
  • Van begin tot eind ontzorgd
  • De koper betaald courtagekosten
  • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Huis verkopen aan opkoper

‘’Een stille verkoop’’

Doordat wij al jaren meelopen, weten wij precies hoe wij uw kantoorpand in de markt moeten brengen. Na het vaststellen van een verkoopprijs in overleg met u, brengen wij uw pand middels ‘‘een stille verkoop’’ op de markt. Hierbij bieden wij uw kantoorpand aan bij ons enorme netwerk van particuliere en zakelijke beleggers, investeringsfondsen en andere vastgoedpartijen. 


 Voor het beste resultaat

Uw pand onderhands verkopen levert namelijk het beste en snelste resultaat op. ‘’Een stille verkoop’’ zorgt ervoor dat uw kantoor enorm gewild is, hij is namelijk nog niet op de markt. Dit creëert een schaarste wat zal resulteren in een zo hoog mogelijk bod op uw pand!


Afronding verkoop

Zodra er een koper is voor uw kantoorpand, zorgen wij dat een koopovereenkomst opgesteld wordt. Vervolgens zal deze koopovereenkomst, samen met alle relevante stukken naar de notaris gaan. Bij de verkoop kunnen wij u adviseren bij een notaris keuze. Zodra alle benodigde stukken ondertekend zijn, volgt alleen nog de overdracht.

Stappen voor de verkoop van uw kantoorpand

Stap 1

Meld uw kantoorpand aan bij Sons Real Estate


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer informatie

Neem vrijblijvend contact

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.


Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van uw kantoorgebouw of kantoorruimte of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Ook kunt u onze pagina over bedrijfspand taxaties bekijken voor meer achtergrondinformatie.

"Vraag kosteloos een vrijblijvende waardebepaling aan voor uw kantoorpand"