Kantoorpand verkopen?

Wilt u snel uw bedrijfspand in Amsterdam verkopen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfsgebouwen en ander vastgoed. Uw partner bij het aankopen, verkopen en beheren van alle soorten kantoorgebouwen.

Meldt uw pand aan voor een gratis & vrijblijvende waardebepaling

Ook verhuurd & leegstaand

Voor alle soorten bedrijfspanden

Alle staten van onderhoud

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen makelaarskosten of verkoopstress

Daarnaast is ons bod zonder voorbehoud van financiering.

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten

Alle soorten bedrijfspanden

Van kleinschalige tandartspraktijk of kantorenpand tot complete portefeuilles

Direct passend bod op uw pand

Direct een passend bod zonder voorbehoud van financiering

Kantoorpand verkopen

Wilt u graag uw kantoorpand verkopen? Bij Sons Real Estate zijn wij gespecialiseerd in het aan- en verkopen van kantoorpanden. Van begin tot eind wordt u ontzorgd gedurende de verkoop van uw kantoorpand. Wij helpen u bij de waardebepaling, het vinden van een koper, het opstellen van een koopovereenkomst en de overdracht. Wij kunnen bij u vrijblijvend langs komen of op afstand bespreken wat uw wensen en voorwaarden zijn en in overleg meteen starten met een waardebepaling.

Waardeverhoging

De waarde van uw pand, daar heeft u waarschijnlijk al een idee van, maar wij kunnen vaak de waarde aanzienlijk verhogen. Hoe kunnen wij de waarde aanzienlijk verhogen? In veel gevallen met wat kleine aanpassingen en/of klein onderhoud, kan uw kantoorpand in waarde stijgen. Wij beschikken over onze eigen timmermannen, stukadoors, schilders en installateurs om waar nodig uw kantoorpand een goede opfrisbeurt te geven tegen geringste kosten. 

Officiële waardebepaling

Wij maken een officiële waardebepaling van uw kantoor aan de hand van de locatie, staat van onderhoud, huurgegevens, keuring van het pand zelf en openbare bronnen.

‘’Een stille verkoop’’

Doordat wij al jaren meelopen, weten wij precies hoe wij uw kantoorpand in de markt moeten brengen. Na het vaststellen van een verkoopprijs in overleg met u, brengen wij uw pand middels ‘‘een stille verkoop’’ op de markt. Hierbij bieden wij uw kantoorpand aan bij ons enorme netwerk van particuliere en zakelijke beleggers, investeringsfondsen en andere vastgoedpartijen. 

Alle soorten kantoorpanden

Leegstaande bedrijfspanden
Bedrijfspanden met huurders erin
Kleine kantoorkamers tot compleet bedrijfsvastgoed
Kantoorruimtes in alle staten
Reeds verhuurde bedrijfspanden
Zwaar verouderde bedrijfspanden
Panden die nog niet gereed zijn voor directe verkoop

Voor het beste resultaat

Uw pand onderhands verkopen levert namelijk het beste en snelste resultaat op. ‘’Een stille verkoop’’ zorgt ervoor dat uw kantoor enorm gewild is, hij is namelijk nog niet op de markt. Dit creëert een schaarste wat zal resulteren in een zo hoog mogelijk bod op uw pand!

Afronding verkoop

Zodra er een koper is voor uw kantoorpand, zorgen wij dat een koopovereenkomst opgesteld wordt. Vervolgens zal deze koopovereenkomst, samen met alle relevante stukken naar de notaris gaan. Bij de verkoop kunnen wij u adviseren bij een notaris keuze. Zodra alle benodigde stukken ondertekend zijn, volgt alleen nog de overdracht.

 

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen?

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt de een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via sales@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over de verkoop van horecapanden of hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Wij fungeren ook als makelaar voor verkopen van winkelpanden. Lees ook onze pagina over taxaties van bedrijfspanden door.

Sons koopt alle soorten panden

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Ervaren in alle soorten bedrijfspanden
Ook voor verhuurde of leegstaande bedrijfspanden
Discrete communicatie
Direct bod op afstand
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw bedrijfspand snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!