Executieverkoop bedrijfspand

Moet u als eigenaar van een bedrijfspand noodgedwongen uw pand verkopen? Bij een executieverkoop van uw bedrijfspand, kunt u bij Sons Real Estate terecht voor een vlotte verkoop. Bij ons ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud en we ontzorgen het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. Enige gebreken aan uw bedrijfspand is volledig ons risico. Zo kunt u op een zorgeloze manier uw bedrijfspand verkopen, ook als er sprake is van een executieverkoop.

Wanneer is er sprake van een executieverkoop van een bedrijfspand?

Een executieverkoop van een bedrijfspand vindt plaats wanneer een eigenaar niet meer kan voldoen aan betalingen aan bijvoorbeeld een hypotheekverstrekker of wanneer de eigenaar andere financiële verplichtingen niet meer kan nakomen. De geldverstrekker kan in dit geval juridische stappen ondernemen. Er kan dan een gerechtelijk bevel komen om het pand te executeren. Het pand moet dan worden verkocht om aan de schuld te voldoen. Een taxateur zorgt dan voor een snelle waardebepaling, waardoor het pand tegen de vastgestelde verkoopprijs moet worden verkocht. Een executieverkoop van een bedrijfspand kan tevens plaatsvinden door middel van een (online) veiling. De hoogste bieder ontvangt dan het pand en de eigenaar heeft vervolgens een deel of alle financiële schuld voor de geldverstrekker.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Verkoop uw bedrijfspand snel aan een opkoper

Wanneer u snel uw bedrijfspand moet verkopen, dan kunt u tevens terecht bij een opkoper. Sons Real Estate is een opkoper die diverse huizen voor eigen rekening koopt. Als u uw bedrijfspand snel dient te verkopen, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Zo zorgen we voor een vlotte taxatie en ontvangt u al binnen een werkdag een bod. Op die manier kunt u snel uw bedrijfspand verkopen, zodat u aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen. Neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend gesprek of dien aanvraag in via ons contactformulier. We kunnen u snel tot dienst zijn.