Huis verkopen Stolwijk

Uw huis in Stolwijk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis in Stolwijk snel verkopen? Sons Real Estate is het ideale vastgoedbedrijf om uw huis aan te verkopen. Wij vullen bepaalden behoeften van woningbezitters in, denk aan het ontlopen van torenhoge makelaarskosten en het bieden van een versnelt verkooptraject. Wij realiseren dit door een bezoek te brengen om een gratis waardebepaling te maken.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Stolwijk?

Uw huis in Stolwijk snel verkopen? Sons Real Estate is het ideale vastgoedbedrijf om uw huis aan te verkopen. Wij vullen bepaalden behoeften van woningbezitters in, denk aan het ontlopen van torenhoge makelaarskosten en het bieden van een versnelt verkooptraject. Wij realiseren dit door een bezoek te brengen om een gratis waardebepaling te maken. Op basis van deze waardebepaling stellen wij een marktconform bod op. Ook op dit aspect worden geen kosten gerekend, het bod is geheel gratis en vrijblijvend. Het komt vaak voor dat woningbezitters onverwacht hun huis moeten verlaten bij een samenwerking met makelaars. Sons Real Estate laat u in uw huis verblijven tot het moment dat u een nieuwe woning heeft gevonden. 

Wij passen ons op een flexibele wijze op uw situatie aan. Zo voorkomen wij de onnodige stress die ook mogelijk oploopt bij een traag verkooptraject. Het eerdergenoemde bod kan binnen 24 uur uitgebracht worden. Hierdoor biedt Sons Real Estate directe zekerheid en hoeft u zich geen zorgen te maken over financieringsvoorbehoud. Zijn er na het bod onverwacht verborgen gebreken? Dit risico is voor Sons Real Estate. Tevens kunt u niet gewenste inboedel gewoon achterlaten in uw huis. Indien gewenst kunt u samen met ons bij de notaris terecht, binnen één week. 

De snelle verkoop van uw huis in Stolwijk kunnen wij gegarandeerd voor elkaar krijgen. Of u nu langs de Goudseweg, Bovenkerkseweg, Benedenkerkseweg of langs de Tentweg woont. Alle woningen op de plekken kunnen bij ons aangeboden worden. Hetzelfde geldt voor omliggende plaatsen, zoals; Berkenwoude, Schoonhoven, Bergambacht of Haastrecht. 

Verhuurd huis verkopen in Stolwijk met huurders erin?

Naast leegstaande woningen kunt u ook verhuurde huizen aan ons verkopen. Sons Real Estate is voor beide gevallen de ideale partner. Zo kunt u leegstaande woningen op de reguliere manier aan ons verkopen, bij woningen in verhuurde staat komen er nog een aantal zaken aan te pas. De waarde wordt bepaald door factoren als de huurinkomsten en de vaste lasten. Wanneer er geen huurders zijn kunt u dus gewoon het pand aan ons verkopen. Zijn er wel huurders, dan moet u rekening houden met de huurbescherming van deze personen. Door deze bescherming moeten de huurders in de woning kunnen verblijven. Wanneer dit mogelijk is, kan Sons Real Estate een waardebepaling opstellen en daarna binnen 24 uur een bod realiseren. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!