Huis verkopen Stolwijk

Uw huis in Stolwijk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis in Stolwijk snel verkopen? Sons Real Estate is het ideale vastgoedbedrijf om uw huis aan te verkopen. Wij vullen bepaalden behoeften van woningbezitters in, denk aan het ontlopen van torenhoge makelaarskosten en het bieden van een versnelt verkooptraject. Wij realiseren dit door een bezoek te brengen om een gratis waardebepaling te maken.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Stolwijk

Als u overweegt om op korte termijn uw huis te verkopen in Stolwijk, Haastrecht, Bergambacht, Gouda of andere omliggende steden, dan biedt Sons Real Estate u de ideale oplossing. Als landelijke vastgoedmakelaar kopen wij diverse woningtypen rechtstreeks aan, zonder tussenkomst van derden. Hiermee voorkomt u lange en kostbare verkooptrajecten met hoge makelaarskosten en onzekerheden. Wij streven naar een vlot en flexibel verkoopproces en bieden u een uitstekend bod, zonder voorbehoud van financiering. Uw vrijblijvende aanvraag is geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

Taxeren van uw huis in Stolwijk

Zodra wij uw aanvraag ontvangen, stellen wij u snel in verbinding met een van onze ervaren taxateurs. Onze taxateur voert een grondige, doch efficiënte taxatie uit. Hierbij worden alle factoren meegenomen die van invloed kunnen zijn op de waarde van uw woning in of nabij Stolwijk, waaronder de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau. Daarnaast houden we rekening met recente verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de regio. Zelfs als uw huis behoefte heeft aan renovatie, kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen eventuele renovaties met behulp van onze eigen bouwafdeling. Ongeacht het type woning dat u wilt verkopen, of het nu een villa, boerderij, tiny house, appartement of tussenwoning betreft, wij staan tot uw dienst.

Flexibele verkoop en geen verkoopkosten

Onze missie is om u zoveel mogelijk zekerheid te bieden. Daarom heeft u bij ons de vrijheid om de overdrachtsdatum naar eigen wens vast te stellen. Bovendien heeft u de optie om het huis na de verkoop terug te huren, en zware inboedel in de woning te laten staan, wat de overgang naar uw nieuwe woonplek naadloos maakt. In tegenstelling tot traditionele verkooptrajecten brengen wij geen courtage, vaste tarieven, provisie of andere makelaarskosten in rekening. Notariskosten zijn eveneens niet van toepassing. Wij stellen u snel een marktconform bod voor en garanderen een soepel verkoopproces. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor het snel verkopen van uw huis in Stolwijk of omgeving? Neem dan direct contact op met Sons Real Estate via ons online contactformulier of telefonisch.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!