Huis verkopen Bergambacht

Uw huis in Bergambacht goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Woonachtig in het prachtige Bergambacht of een van de nabijgelegen plaatsen Amerstol, Groot-Ammers of Berkenwoude? Wij kunnen dan een gratis en vrijblijvend bod uitbrengen op ieder soort huis.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Bergambacht?

Verkoop uw woning in Bergambacht, Stolwijk, Ammerstol, Berkenwoude, of een van de nabijgelegen plaatsen zonder gedoe en onzekerheden. Sons Real Estate, uw nationaal opererende vastgoedkoper, staat paraat om een aantrekkelijk bod te doen op uw huis. Bij ons geen ingewikkelde verkoopprocessen of hoge courtagekosten. We bieden u een flexibele en zorgeloze verkoopervaring. Voor welk type woning dan ook, u kunt geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag indienen, waarbij we u graag informeren over de opties.

Een vlotte en onbezorgde verkoop van uw woning in Bergambacht

Wij zijn vastgoedmakelaars die huizen aankopen zonder tussenpersonen. Voor de directe verkoop van elke woningsoort kunt u bij ons terecht, of het nu gaat om een boerderij, villa, landhuis, rijtjeshuis, appartement of een knus tiny house. We streven ernaar om uw eigendom al binnen een week na uw aanvraag bij de notaris over te dragen. U kunt rekenen op een soepel, flexibel en zorgeloos verkooptraject, zonder hoge makelaarskosten, notariskosten of courtage. Het indienen van een aanvraag is kosteloos en verplicht u tot niets.

De waarde van uw huis in Bergambacht

Onze biedingen zijn solide en vrij van financiële voorbehouden. Onze taxateur gaat snel aan de slag om uw woning snel en accuraat te taxeren, zodat we u een marktconform bod kunnen doen. Tijdens de taxatie beoordelen we diverse factoren, zoals de algehele staat en afwerking van uw woning, om een nauwkeurige waardebepaling te kunnen maken. Als u dat wenst, bieden we zelfs de mogelijkheid om uw huis na verkoop terug te huren en heeft u inspraak in de overdrachtsdatum. We streven ernaar om zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wilt u direct uw huis verkopen in Bergambacht of de omliggende gebieden? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul ons contactformulier in.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!