Huis verkopen Soesterberg

Uw huis in Soesterberg goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Heeft u een huis in Soesterberg of een van de nabijgelegen plaatsen, Bilthoven, Amersfoort, Soest of Zeist? Sons Real Estate is dé woningopkoper voor de héle regio. Wij kopen alle soorten huizen in Soest, van eengezinswoning, studio, appartement tot luxe vrijstaande villa. Sons Real Estate is dé opkoper waar u direct een goed bod van zult ontvangen. En ons bod is zonder voorbehoud van financiering, zodat wij u de directe zekerheid kunnen bieden waar uw wellicht veel behoefte aan heeft.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Soesterberg? 

Wilt u uw huis in Soesterberg, Huis ter Heide, Den Dolder, Zeist of een omliggende plaats verkopen? Sons Real Estate biedt de oplossing. Wij zijn een nationaal opererend vastgoedbedrijf dat u kan helpen bij een directe verkoop van uw woning, zonder tussenpersonen. Bij ons ontvangt u direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud en u kunt rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden. Zo weet u direct wat u netto overhoudt aan de verkoop, zodat u uw huis zorgeloos kunt verkopen in of nabij Soesterberg.

Een bod op elk type woning, ongeacht de onderhoudsstaat

Het grootste voordeel van direct verkopen aan Sons Real Estate is de afwezigheid van tussenpersonen, wat flexibiliteit met zich meebrengt. Ongeacht de staat van uw woning, kunt u bij ons een aanvraag indienen. Zelfs als uw huis renovatie nodig heeft, nemen wij dat voor onze rekening met behulp van onze eigen bouwafdeling. Het indienen van een aanvraag is gratis en vrijblijvend. Of u nu een villa, appartement, boerderij, tiny house of vrijstaande woning wilt verkopen, wij helpen u graag. Wij garanderen een uitstekend bod zonder enig financieringsvoorbehoud. Zo heeft u direct zekerheid en kunt u elk soort huis zorgeloos verkopen in Soesterberg.

Vlotte verkoop zonder zorgen

Bij ons draait alles om flexibiliteit. Om de overgang naar uw nieuwe woonplek zo soepel mogelijk te laten verlopen, bieden wij de mogelijkheid om de woning na de verkoop terug te huren. U heeft ook inspraak bij het bepalen van de verkoopdatum. Wij rekenen geen hoge makelaars- of notariskosten. We streven naar een snel verkooptraject. Onze taxateurs gaan direct voor u aan de slag. Tijdens de waardebepaling wordt gekeken naar factoren zoals de afwerking van uw woning en de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in de regio. Bent u nieuwsgierig en overweegt u uw huis te verkopen in Soesterberg of de omliggende steden? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!