Huis verkopen Den Dolder

Uw huis in Den Dolder goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis snel verkopen in Den Dolder of elders in de regio? U kunt geheel gratis en vrijblijvend een aanvraag doen. U krijgt een bod zonder enig financieringsvoorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Den Dolder

Wilt u graag snel uw huis verkopen in de buurt van Den Dolder, Bilthoven, Soesterberg of Soest? Dan bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedmakelaar. U kunt ons direct uw woning verkopen. We kopen uw huis voor eigen rekening en brengen een uitstekend bod uit zonder voorbehoud van financiering. Het verkooptraject verloopt zorgeloos en flexibel. Neem vandaag nog contact met ons op als u benieuwd bent naar de mogelijkheden.

Een uitstekend bod zonder financieringsvoorbehoud

Nadat u vrijblijvend en kosteloos een aanvraag heeft gedaan, doen we spoedig een uitstekend bod zonder financieringsvoorbehoud op uw woning. We zijn geïnteresseerd in alle typen woningen, van boerderijen en tussenwoningen tot villa’s en vrijstaande woningen. Ook op woningen die aan een renovatie toe zijn doen we graag een bod. Eén van onze ervaren taxateurs staat klaar om een waardebepaling van uw woning uit te voeren. Tijdens de waardebepaling worden alle factoren die van invloed zijn op de woningwaarde – zoals het afwerkingsniveau en de verkoopprijs van vergelijkbare woningen in de omgeving – in kaart gebracht zodat we een passend bod uit kunnen brengen. Het vlotte traject biedt een uitkomst wanneer u behoefte heeft aan een verkoop op korte termijn.

Een zorgeloos verkooptraject

We proberen u zoveel mogelijk te ontzien. Allereerst kunt u ervoor kiezen om de datum van overdracht naar eigen wens vast te stellen. Daarnaast is het mogelijk om het huis na de verkoop terug te huren. Vergeleken met een regulier verkooptraject krijgt u bij ons niet te maken met hoge makelaars- of notariskosten. Flexibiliteit staat bij ons centraal. Van een langdurig verkooptraject met onzekerheden is geen sprake. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen en wilt u uw huis verkopen in of nabij Den Dolder? Neem dan direct contact met ons op. Vul het online contactformulier in of bereik ons telefonisch.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!