Huis verkopen Sint Michielsgestel

Uw huis in Sint Michielsgestel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Snel uw huis verkopen in Sint Michielsgestel met direct zekerheid? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Sint Michielsgestel met zekerheid?

Wilt u uw huis verkopen in Sint Michielsgestel zonder dat u een langdurig en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan? Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf waaraan u direct uw woning kunt verkopen. Zo doen wij een vrijblijvend bod op soort woning, ongeacht de staat of locatie. Daarnaast verzekeren wij huiseigenaren van een zorgeloos verkooptraject. In vele gevallen kunt u binnen één week uw huis verkopen. Zo ook als u in omliggende plaatsen zoals Vught, Berlicum, Schijndel een huis wilt verkopen, kunt u vrijblijvend een bod van Sons Real Estate ontvangen.

Een passend bod op uw woning zonder voorbehoud

Als ervaren vastgoedmakelaar kopen wij tevens woningen in alle staten voor eigen rekening. Op die manier houden we een goed aanbod en bent u als huiseigenaar verzekerd van een snelle verkoop. Dankzij onze kennis van de markt zorgen we dan ook in gevallen voor een passend bod op uw woning. De waarde van uw woning in Sint Michielsgestel, kunnen wij namelijk snel bepalen op basis van factoren zoals het type, onderhoudsstaat, afwerkingsniveau en locatie. Daarna zorgen we voor een definitief aanbod, zonder enig financieringsvoorbehoud of gebreken aan uw woning. Zo nemen wij ook gebreken achteraf voor eigen risico. Zo bent u in alle gevallen verzekerd van een snelle verkoop van uw woning in of nabij Sint Michielsgestel.

Geen makelaars- en notariskosten

Kiest u voor een directe verkoop aan Sons Real Estate? Dan bent u verzekerd van een zowel snelle als flexibele verkoop, zonder enige verkoopkosten. Aangezien wij uw woning direct voor eigen rekening kopen, is er geen sprake van een courtage of een vast tarief. Daarnaast nemen wij ook de notariskosten voor de overdracht voor eigen rekening. Op die manier kunt u dus aanzienlijk besparen op deze bijkomende kostenposten. Via een regulier verkooptraject bent u vaak al duizenden euro’s kwijt aan deze makelaarskosten. Een directe verkoop aan ons, is dus geheel vrij van deze kosten. Daarnaast zijn we als opkoper zeer flexibel in voorwaarden. Zo is het mogelijk om de verhuisdatum vast te stellen en is (overbodige) inboedel ook bespreekbaar. Neem contact op Sons Real Estate om uw huis in Sint Michielsgestel op korte termijn met zekerheid te verkopen. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!