Huis verkopen Schijndel

Uw huis in Schijndel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Woont u in Schijndel of een van de eveneens prachtige nabijgelegen plaatsen Erp, Deeswijk, Eerde of Sint-Michielsgestel? Sons Real Estate is dé woningopkoper die woningeigenaren directe zekerheid biedt met zeer flexibele verkoopwaarde. Zo kunt u na verkoop nog tijdelijk in de woning verblijven en ook is het zo dat ons bod puur vrijblijvend is. U kunt deze volledig kosteloos aanvragen, zodat u vandaag nog weet voor welk bedrag u het huis met zekerheid zal kunnen verkopen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Schijndel?

Bent u van plan uw huis te verkopen en woont u in Schijndel of één van de eveneens prachtige nabijgelegen plaatsen zoals Erp ,Veghel, Eerde of Sint-Michielsgestel? Sons Real Estate is dé woningopkoper die woningeigenaren directe zekerheid biedt met zeer flexibele verkoopwaarden. Zo kunt u na verkoop nog tijdelijk in de woning verblijven en is ons bod vrijblijvend. U kunt deze volledig kosteloos aanvragen, zodat u vandaag nog weet voor welk bedrag u het huis met zekerheid zal kunnen verkopen.

Binnen een werkdag volledige duidelijkheid & zekerheid

Na aanmelding van uw woning, zullen wij binnen een werkdag een vrijblijvend bod uitbrengen. U kunt er zelf over nadenken of u hierin mee gaat. En mocht dat het geval zijn, dan kunt u de woning binnen een week aan Sons Real Estate verkopen. Ons bod is zonder financieringsvoorbehoud en er is geen sprake van een bouwkundige keuring. Zo weet u direct wat u overhoudt aan de verkoop en kunt u uw huis in elke staat aan ons verkopen. We transformeren en renoveren elk soort woning, zodat het weer verkocht kan worden op de vastgoedmarkt. Van rijtjeswoningen, appartementen en vrijstaande huizen, tot aan boerderijen, landhuizen en complete villa’s. U bent verzekerd van een uitstekend aanbod, waarbij u direct zekerheid heeft.

Flexibel verkooptraject met veel opties

Als u uw huis wenst te verkopen in of nabij Schijndel, dan bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Zo zijn we landelijk actief en kopen we diverse woningen direct voor eigen rekening. Aangezien wij uw woning dan ook zonder enig voorbehoud kopen, kunt u rekenen op flexibiliteit. Zo passen we de overdrachtsdatum naar wens aan, zodat u verzekerd bent van een soepele overgang. U kunt uw huis heel snel overdragen, maar een uitgestelde levering is ook mogelijk. Zo kunt u gerust nog in uw woning blijven wonen, totdat u uw nieuwe woning kunt betreden. Het is bij ons zelfs mogelijk om na het tekenen van de koopovereenkomst direct een voorschot te ontvangen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!