Huis verkopen Berlicum

Uw huis in Berlicum goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Berlicum? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een bod op uw woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Berlicum?

Wilt u uw huis verkopen in Berlicum of omgeving? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar waaraan u snel uw huis kunt verkopen. We bekijken graag uw woning en doen vervolgens een geweldig bod, zonder voorbehoud. Zo weet u precies wat u kunt ontvangen voor uw woning. Bij akkoord op ons voorstel, zorgen we voor een vlot en verzorgd verkooptraject, waarbij u geen verkoopkosten betaalt en kunt rekenen op flexibiliteit. Als landelijk actieve vastgoedmakelaar kunt u ook bij ons terecht als u een huis wilt verkopen in Vinkel, Heeswijk-DintherNuland en uiteraard Den Bosch.

De voordelen van een directe verkoop aan een vastgoedmakelaar

Ten opzichte van een regulier verkooptraject via een makelaar, is een verkooptraject via Sons Real Estate vele malen sneller én u heeft direct zekerheid. U krijgt immers niet te maken met potentiële kopers, bezichtigingen, verschillende biedingen en onderhandelingen. We zorgen direct een uit passend bod op uw woning, zodat u uw woning op korte termijn kan verkopen. Omdat wij uw woning direct kopen voor eigen rekening, bent u verzekerd van een soepel verkooptraject met veel flexibiliteit. U bepaalt voornamelijk de voorwaarden. Zo is het mogelijk om de gewenste verhuisdatum aan te geven en kunt u overbodige inboedel naar wens laten staan. Een snelle verkoop, maar vervolgens wel huren? In vele gevallen is dit mogelijk via ons.

Sons Real Estate doet een bod op elk type woning regio Berlicum

Van rijtjeswoningen, vrijstaande huizen en appartementen, tot aan villa’s, landhuizen en boerderijen. U kunt elk soort woning direct verkopen aan Sons Real Estate. Als ervaren landelijk actieve vastgoedmakelaar, hebben we al veel vastgoed mogen aankopen. Ongeacht de locatie, staat of soort woning, kunt u bij ons terecht voor een snelle verkoop. Om een definitief aanbod uit te brengen bekijken we uw woning in Berlicum op meerdere factoren. Daarbij is het afwerkingsniveau en de staat van onderhoud veel bepalend en kijken we daarnaast ook naar reeds verkochte woningen in de omgeving. Daarna zorgen wij voor een uitstekend bod, zonder enig voorbehoud van financiering of gebreken. Neem contact op en ontdek wat u op korte termijn kunt ontvangen voor uw woning.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!