Huis verkopen Schoonhoven

Uw huis in Schoonhoven goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Schoonhoven? Sons Real Estate is een vastgoedorganisatie en koopt uw huis direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Schoonhoven

Bent u van plan om binnen afzienbare tijd uw huis te verkopen in Schoonhoven, Bergambacht, Lopik, Oudewater of andere naburige plaatsen? Sons Real Estate staat tot uw dienst. Sons Real Estate is een landelijk opererende vastgoedmakelaar waar u direct elk type woning kunt verkopen. Wij kopen woningen voor eigen rekening, zonder enige betrokkenheid van derden, hoge makelaarskosten of een langgerekt verkoopproces. Wij bieden u een uitstekend bod en een zorgeloos, flexibel verkooptraject.

Vlot en flexibel verkooptraject

Onze verkoopvoorwaarden zijn niet alleen gunstig, maar ook uiterst flexibel. In tegenstelling tot reguliere verkooptrajecten verloopt het bij ons snel en zonder tussenpersonen. Wij kunnen deze voordelen bieden omdat we woningen kopen voor eigen rekening. U heeft geen last van hoge makelaarskosten, courtage, provisie of notariskosten. Bovendien geven wij u de vrijheid om de overdrachtsdatum naar uw eigen wensen vast te stellen. Wilt u na de verkoop nog een tijdje in uw huis blijven wonen? Geen probleem, u kunt uw woning zelfs terughuren. Zo streven we naar een soepele overgang naar uw nieuwe verblijf. Elke woning, of het nu een boerderij, landhuis, appartement of tussenwoning betreft, komt in aanmerking voor een aanvraag.

Waarde van uw woning in Schoonhoven

Als u snel uw woning wilt verkopen, biedt Sons Real Estate de perfecte oplossing. Dankzij de ervaring en deskundigheid van onze taxateurs kan de waarde van uw woning snel en nauwkeurig worden bepaald. Wij plannen graag een afspraak voor een opname op locatie in. Tijdens de taxatie houden we rekening met alle relevante factoren, zoals de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van de woning, maar ook met de verkoopprijs van vergelijkbare woningen die recentelijk in de omgeving zijn verkocht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u direct uw huis verkopen in Schoonhoven of elders in de regio? Neem dan onmiddellijk contact op met Sons Real Estate. Vul ons contactformulier in of bel ons voor meer informatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!