Huis verkopen Hoek van Holland

Uw huis in Hoek van Holland goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Heeft u een woning in Hoek van Holland en wenst u deze snel en goed te verkopen? Sons Real Estate is dé huizen opkoper van Hoek van Holland waar u alle soorten woningen aan kunt verkopen. En ook als u een huis in bijvoorbeeld 's-Gravenzande, Naaldwijk of Maassluis heeft, dan kunt u hier een bod voor aanvragen bij Sons Real Estate. Het bod verplicht u tot niets en het is volledig kosteloos om deze aan te vragen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Hoek van Holland

Bent u van plan uw huis te verkopen in Hoek van Holland of in omliggende plaatsen zoals ‘s-Gravenzande, Maasdijk, Monster of andere nabijgelegen gebieden? Sons Real Estate biedt een efficiënte oplossing om uw huis direct te verkopen aan een vastgoedmakelaar. Wij opereren landelijk en kopen diverse huizen aan voor eigen rekening, wat een zorgeloze verkoop garandeert. Ongeacht het type huis dat u wilt verkopen, kunt u rekenen op een eerlijk bod en flexibele voorwaarden. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Laat dan uw gegevens achter.

Direct verkopen aan de vastgoedmakelaar

Bij Sons Real Estate kunt u snel uw huis verkopen in Hoek van Holland en de omliggende regio. Na het indienen van uw aanvraag, beoordelen we de waarde van uw huis binnen zeer korte tijd. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvend bod zonder enige voorwaarden, zodat u direct duidelijkheid heeft. Als u ons voorstel accepteert, nemen wij het volledige verkooptraject op ons tot aan de overdracht bij de notaris. Daarnaast bespreken we graag de verkoopvoorwaarden, zoals de gewenste overdrachtsdatum. Wat voor type huis u ook wilt verkopen, bij ons bent u verzekerd van een soepele verkoop en een vlotte overgang naar uw nieuwe woning.

Geen onzekerheden en hoge makelaarskosten

Wilt u uw huis zorgeloos verkopen in Hoek van Holland zonder extra kosten? Dit is mogelijk via een directe verkoop aan Sons Real Estate. Bij ons heeft u direct zekerheid met een aanbod zonder financieringsvoorbehoud en zonder de noodzaak van een bouwkundige keuring. Dit in tegenstelling tot een traditioneel verkooptraject via een makelaar. Hierdoor kunt u snel uw woning verkopen en heeft u geen extra kosten zoals opstartkosten of makelaarskosten, zoals vaste tarieven of courtages. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of direct een vrijblijvend bod aanvragen? Neem dan contact met ons op tijdens kantooruren of laat uw gegevens achter.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!