Huis verkopen Nieuwerkerk aan den IJssel

Uw huis in Nieuwerkerk aan den IJssel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Verlangt u ernaar uw huis in Nieuwerkerk aan den IJssel te verkopen, maar wilt u ook graag weten wat de mogelijkheden zijn in omliggende steden zoals Capelle aan den IJssel, Zevenhuizen, Moordrecht, of Gouda? Sons Real Estate biedt een directe optie voor het verkopen van uw woning. Wij doen niet aan langdurige verkooptrajecten en bieden u onmiddellijk een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Het aanvragen van een bod is volledig kosteloos en verplicht u tot niets. Als u akkoord gaat met ons voorstel, kunt u rekenen op een soepele verkoopervaring met flexibele voorwaarden. 

De waarde van uw huis in Nieuwerkerk aan den IJssel

Zodra u een vrijblijvend bod aanvraagt voor uw huis, sturen wij onmiddellijk een taxateur naar uw locatie. We baseren onze waardering op de verstrekte informatie, waarbij het type woning, de ligging en voorzieningen van cruciaal belang zijn. Tijdens de korte on-site inspectie beoordelen we voornamelijk de staat van onderhoud en het niveau van afwerking van uw woning. Eventuele uitbreidingen en renovaties worden in onze berekening meegenomen. Als u uw huis wilt verkopen in Nieuwerkerk aan den IJssel, of ergens anders in de omgeving, dan kunt u rekenen op een eerlijk en passend bod.

Verkoop zonder onzekerheden of verkoopstress

Indien u besluit ons voorstel te accepteren, garanderen wij een vlot verkooptraject zonder enige onzekerheid. Wij regelen het gehele verkoopproces, van aanvraag tot overdracht bij de notaris, om ervoor te zorgen dat de verkoop soepel verloopt. Bovendien bieden wij flexibiliteit wat betreft de overdrachtsdatum, waardoor zowel directe als uitgestelde overdrachtsopties mogelijk zijn. Heeft u haast bij het verkopen van uw huis in Nieuwerkerk aan den IJssel, maar wilt u nog een tijdje in uw woning blijven wonen? Geen probleem, wij komen u graag tegemoet, zodat u uw huis zorgeloos kunt verkopen. Wilt u weten welk bod wij op uw woning kunnen uitbrengen? Laat dan uw gegevens achter voor onze taxateurs.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!