Huis verkopen Nieuwerkerk aan den IJssel

Uw huis in Nieuwerkerk aan den IJssel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Graag uw huis snel verkopen in Castricum? Sons Real Estate ontneemt al uw zorgen bij de verkoop van uw huis..

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wilt u graag snel uw huis verkopen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Sons Real Estate kan deze snelle verkoop voor u regelen. Wij zijn het vastgoedbedrijf waaraan u rechtstreeks uw woning kunt verkopen. Het verkopen van een huis kan door veel woningbezitters als stressvol ervaren worden. Deze zorg willen wij graag van u ontnemen! Dit realiseren wij door een marktconform bod uit te brengen, zonder enige voorbehouden. Wij garanderen directe zekerheid door ons aan te passen aan uw situatie. Daarnaast kunt u na verkoop rustig in de oude woning blijven wonen zonder dat u met twee huizen en dubbele hypotheeklasten komt te zitten. Sons Real Estate levert gegarandeerd zekerheid wanneer u snel uw huis wilt verkopen. Hierdoor ontloopt u een langdurig verkooptraject en duizenden euro’s aan makelaarskosten. 

Sons Real Estate levert gegarandeerd voordelen voor u. Denk aan de hierboven genoemde snelheid die wij leveren. Wij kunnen namelijk zorgen voor een directe zekerheid bij verkoop en zullen handelen jegens uw belangen. Wij realiseren het versnelde verkoopproces door vrijblijvend bij u langs te komen en binnen 24 uur een bod uit te brengen. Overigens is dit bod geheel gratis en vrijblijvend. Het bod kan gerealiseerd worden door een bezoek in te plannen. Doormiddel van dit bezoek kunnen wij snel een waardebepaling opstellen, waardoor het bod gerealiseerd kan worden. Zijn er achteraf verborgen gebreken? Geen zorgen, wij nemen dit risico geheel op ons. Bij een verkooptraject kunnen wij een afspraak regelen met een notaris in een tijdbestek van maximaal één week. 

Sons Real Estate kan uw woning direct kopen, dit geldt voor de gehele omgeving in Nieuwerkerk aan den IJssel. Bovendien maakt het niet uit of u nu in een rijtjeshuis of vrijstaand huis woont, wij kunnen voor beide woningen de verkoop garanderen. Denk aan gewilde plekken als de Ringvaartlaan tot de Zwanendaal, of van de Goudmos tot de Witmos. Dit zijn allen plaatsen waar u uw woning kunt aanbieden aan Sons Real Estate. Echter, u kunt ook uw huis verkopen in omliggende plaatsen als; Ouderkerk aan den IJssel, Schollevaar, Schenkel, Oostgaarde en Capelle aan den IJssel.

Waarom uw woning in Nieuwerkerk aan den IJssel verkopen aan Sons Real Estate

Verhuurd huis verkopen in Nieuwerkerk aan den IJssel met huurders erin?

U kunt ook uw woning aan ons verkopen als deze in de verhuurde staat is, dit doen wij naast het kopen van leegstaande woningen. Wij kunnen net als bij leegstaande woningen een snelle waardebepaling opstellen.  Dit is ook mogelijk wanneer er nog huurders verblijven in de betreffende woning. Echter verschilt de waarde van een verhuurde woning, wanneer deze in een lege staat of in verhuurde staat is. De waarde wordt bepaald door de hoogte van de huurinkomsten en vasten lasten. U kunt uw verhuurde woning alleen verkopen als de huurders erin blijven wonen. Hier hebben zij namelijk recht op. Na een bezoek kunnen wij binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod op uw woning geven. 

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!