Huis verkopen Milheeze

Uw huis in Milheeze goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Milheeze of elders in de regio? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet een uitstekend bod op uw huis. Een aanvraag is, geheel gratis en vrijblijvend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Milheeze

Uw huis op korte termijn verkopen in Milheeze, Bakel, Deurne, Helmond of omgeving? Dan kunt u geheel vrijblijvend en kosteloos een aanvraag doen bij Sons Real Estate. Als vastgoedkoper kopen wij elk soort huis voor eigen rekening en doen wij een uitstekend bod op uw woning. Een verkooptraject bij Sons Real Estate verloopt flexibel en zonder onzekerheid. Bovendien bent u vrij van makelaarskosten, financieringsvoorbehoud en notariskosten. Mocht u interesse hebben, kunt u ons telefonisch of via het online contactformulier bereiken.

Een directe verkoop aan een opkoper

Een directe verkoop van uw woning aan een vastgoedmakelaar brengt veel voordelen met zich mee. Zo het u bijvoorbeeld een uitkomst bieden wanneer u uw woning op korte termijn wenst te verkopen. Bij Sons Real Estate kunt u kiezen voor een directe oplevering. Dan kopen wij uw huis binnen een kort tijdsbestek zonder tussenkomst van derden. U kunt ook kiezen voor een uitgestelde oplevering. Hierbij krijgt u inspraak bij het vaststellen van de datum van overdracht. Dit kan een uitkomst bieden wanneer u een zo soepel mogelijke overgang wilt naar uw nieuwe woonplek. Er is daarnaast een optie tot terughuren van het huis na de verkoop. Ook is het bespreekbaar om zware inboedel in de woning te laten staan.

Een waardebepaling en een uitstekend bod

Wij garanderen u een flexibel en vlot verlopend verkooptraject. Tijdens dit traject wordt de waardebepaling zorgvuldig uitgevoerd. Onze taxateurs beschikken over de juiste ervaring en marktkennis. Hierdoor kunnen zij nauwkeurig in kaart brengen welke factoren invloed hebben op de waarde van uw woning. Denk hierbij aan het afwerkingsniveau of de onderhoudsstaat. Na het uitvoeren van de waardebepaling brengen we een uitstekend bod uit zonder enig voorbehoud van financiering. Ieder type woning komt hiervoor in aanmerking, van villa’s, boerderijen en vrijstaande woningen tot appartementen en rijtjeshuizen. Wilt u uw huis direct verkopen in Milheeze of elders in de omgeving? Laat uw gegevens achter via het online contactformulier. We zijn ook telefonisch te bereiken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!