Huis verkopen Bakel

Uw huis in Bakel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Snel uw huis verkopen in Bakel met zekerheid? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Bakel met zekerheid

Wilt u een huis verkopen in Bakel of omgeving? Sons Real Estate is een vastgoed opkoper waaraan u direct uw huis kunt verkopen. Als opkoper van elk soort vast, kunt u bij ons terecht voor de verkoop van elk soort woning. Van een rijtjes- of hoekwoning, tot een appartement, studio of kamer. Wij zorgen in alle gevallen voor een passend bod. Naast een uitstekend bod op uw woning, garanderen we een soepel verkooptraject. Ook als u in Milheeze, Deurne, Gemert of Helmond een huis wilt verkopen, dan kunt u bij ons terecht.

Een bod op elk soort woning regio Bakel

Als opkopende vastgoedmakelaar zijn we geïnteresseerd in elk soort woning. Zo doen we ongeacht de onderhoudsstaat een passend bod op uw woning. Uw woning kan dus in een nieuwstaat verkeren, maar ook als uw woning in een verouderde staat verkeert, doet Sons Real Estate vrijblijvend een bod. Aangezien wij uw woning direct voor eigen rekening kunnen aankopen, doen wij een bod zonder enig financieringsvoorbehoud of gebreken aan uw woning. Om tot een goed bod te komen, maken we graag een afspraak voor een opname voor snelle waardebepaling. Uw woning in Bakel bekijken we dan op onderhoudsstaat, maar ook op afwerkingsniveau en andere woninggegevens. Daarnaast bekijken we ook reeds vergelijkbare verkochte woningen in de wijk of regio Bakel. Op die manier komen wij tot een definitief bod, zonder enig voorbehoud.

Flexibel en snel verkooptraject

Als u ervoor kiest uw woning te verkopen aan Sons Real Estate, dan kunt u rekenen op een zowel flexibel als snel verkooptraject. Bij een huis verkopen via een regulier verkooptraject dient u met veel partijen rekening te houden. Daarnaast moet er veel worden geregeld. Een directe verkoop aan Sons Real Estate is eenvoudig. We ontzorgen het gehele verkooptraject vanaf uw aanvraag tot de dag van de oplevering. Op die manier kunt u in alle rust uw woning in Bakel verkopen. Voordeel is dat als opkoper zeer flexibel kunnen zijn in voorwaarden. We kunnen u dus in veel zaken tegemoet komen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en wilt u snel uw huis verkopen in Bakel? Neem dan contact op Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!