Huis verkopen Margraten

Uw huis in Margraten goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of rondom Margraten? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een bod. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Margraten

Overweegt u om uw huis te verkopen in Margraten of in Maastricht, Gulpen, Valkenburg, maar wilt u dit zonder makelaar realiseren? Verkoop uw woning dan direct aan Sons Real Estate. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die tevens diverse woningen voor eigen rekening koopt door heel het land. Ongeacht de staat, type of locatie zorgen we voor een uitstekend aanbod en ontzorgen het gehele verkooptraject tot aan de daadwerkelijke oplevering. Benieuwd naar welk bod wij kunnen doen op uw woning in Margraten? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons tijdens kantooruren.

Ontzorgt verkooptraject vanaf uw aanvraag tot aan de oplevering

Als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate, dan ontzorgen wij het gehele verkooptraject vanaf het eerste contact tot aan de overdracht bij de notaris. Zo kopen wij uw huis volledig uit eigen middelen, zodat u verzekerd van bent van een financieringsvrij aanbod. Er is dan ook geen voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring. Zo heeft u direct zekerheid en kunt u elk soort huis verkopen, ongeacht de staat waarin het huis verkeert. Van tussenwoningen, flat appartementen en vrijstaande huizen, tot aan de verkoop van boerderijen, landhuizen en villa’s. Als opkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed en garanderen voor elk type woning een soepele verkoop.

De waarde van uw huis in Margraten is snel bepaald

Wat voor huis u ook wenst te verkopen in Margraten. U kunt uw huis direct verkopen aan Sons Real Estate. Zo is een aanvraag geheel kosteloos, waarna we direct aan de slag gaan met het opstellen van de waardebepaling. Onze taxateurs zijn snel op locatie voor een waardebepaling, waarbij we voornamelijk het afwerkingsniveau en de staat van onderhoud bekijken. Vervolgens brengen we een bod uit en kunt u besluiten of u daarmee instemt. Bij overeenstemming kunnen we snel schakelen en is de verkoop in de meeste gevallen al binnen een week rond. Zo ook als u uw huis wilt verkopen en dit vervolgens wilt gaan huren, dan is dat mogelijk via ons. Op die manier kunt u nog een geruime periode blijven wonen, maar de verkoop is al wel rond. Zorgeloos en voor een goede prijs uw huis verkopen in Margraten, doet u via Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!