Huis verkopen Gulpen

Uw huis in Gulpen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw woning snel en goed verkopen in Gulpen kan aan Sons Real Estate! En ook woningen in de buurt, bijvoorbeeld in Euverum, Margraten, Wijlre, Wahlwiller of Overeys kunt u kosteloos aanmelden voor een vrijblijvend bod. Wij zijn altijd op zoek naar woningen in het mooie Zuid-Limburg. Wij zijn hier erg actief en werken ook samen met andere opkopers en renovatiespecialisten in de omgeving van Gulpen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Gulpen?

Uw huis verkopen in Gulpen of naburige steden hoeft niet langer een langdurig en onzeker proces te zijn. Sons Real Estate, een gerenommeerd vastgoedbedrijf, biedt u de mogelijkheid om direct uw huis te verkopen. Ongeacht de staat of het type van uw woning, garanderen wij u het beste bod en de meest gunstige verkoopvoorwaarden. Of u nu in Wittem, Vaals of een andere omliggende plaats rondom Gulpen wilt verkopen, wij staan voor u klaar. Dien vandaag nog een aanvraag in en verlicht uw verkoopzorgen.

Taxeren van uw woning in Gulpen

Als u uw huis wilt verkopen in Gulpen op een snelle manier, kunt u rekenen op Sons Real Estate. Onze aanvraagprocedure is simpel en kosteloos. Een van onze ervaren taxateurs gaat onmiddellijk aan de slag om de waarde van uw woning vast te stellen. Daarnaast plannen we graag een inspectieafspraak om de waarde van uw huis in Gulpen nauwkeurig te bepalen. Hoewel het type woning en de onderhoudsconditie van invloed zijn op de waardebepaling, kijken we ook naar vergelijkbare verkochte panden in uw buurt. Wat voor soort woning u ook wilt verkopen in Gulpen, ons bod is altijd marktconform. Als u akkoord gaat, regelen wij het gehele verkooptraject tot aan de notariële overdracht.

Geen stress of onzekerheden

Door met ons voorstel in te stemmen, verzekert u zichzelf van een soepele verkoop zonder enige stress of onzekerheid. Sons Real Estate koopt uw woning direct met eigen middelen, zonder enig voorbehoud. Wat voor type huis u ook wilt verkopen in Gulpen, met Sons Real Estate heeft u direct zekerheid. Bovendien zijn we flexibel wat betreft de overdrachtsdatum en andere verkoopvoorwaarden. U kunt uw inboedel gewoon laten staan en heeft zelfs de optie tot terugverhuur. Als u dat wenst, kunt u zelfs een voorschot ontvangen op de verkoopprijs, om dit geld te gebruiken voor uw nieuwe woning. Bij Sons Real Estate streven we ernaar om aan uw wensen te voldoen, zodat u moeiteloos uw huis kunt verkopen. Laat uw contactgegevens achter voor meer informatie of bel ons direct tijdens kantooruren.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!