Huis verkopen Valkenburg

Uw huis in Valkenburg goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Wilt u snel uw huis in Valkenburg verkopen tegen een goed bod en direct zekerheid. Vraag dan nu een bod op uw woning aan bij Sons Real Estate. Vrijblijvend en geen makelaarskosten.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Valkenburg?

Wilt u snel uw huis in Valkenburg verkopen tegen een goed bod en direct zekerheid. Vraag dan nu een bod op uw woning aan bij Sons Real Estate. De officiële overdracht kan binnen een week rond zijn en u bespaart veel tijd en geld aan bezichtigingen en makelaarskosten. Wij brengen altijd een marktconform bod uit zonder voorbehoud op financiering. Ons bod is dus gegarandeerd en de verkoop kan direct plaatsvinden. Wij betalen alle verkoopkosten en nemen alle administratieve handelingen voor onze rekening, zoals het opstellen van de koopoverkomst. Ons bod is exact het bedrag dat de verkoop van de woning u netto oplevert.

Een woning zorgeloos verkopen via Sons

Naast onze snelle service bieden wij u meer voordelen bij de verkoop van uw woning aan ons. Als de oplevering van uw nieuwe woning nog even op zich laat wachten dan kunt u tot die tijd gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Indien u uw inboedel of een deel hiervan niet mee wilt nemen bij de verhuizing dan kunt u deze gewoon in uw oude woning achterlaten. Wij verzorgen de afvoer van de goederen terwijl u zich volledig kunt richten op uw nieuwe woning.

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Kosteloos en vrijblijvend een marktconform bod op uw woning
Geen verkoop kosten en torenhoge courtage
Zeer snelle verkoop mogelijk, binnen één week bij de notaris
Klantvriendelijke en doelgerichte werkwijze
Wij zijn zeer flexibel rond de verkoop van uw huis
U kunt in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing
Direct persoonlijk contract met de koper

Sons Real Estate is een landelijk actieve woninginkoop organisatie voor ons grote netwerk van vaste klanten zijn wij continue opzoek zijn woningen om een groot en breed aanbod te genereren. Onze interesse ligt onder andere bij woningen in; Gulpen, Maastricht, Voerendaal en Valkenburg. Voor de verkoop van uw woning de Slibbergrubbe, Palankastraat, Parallelweg of een van de andere gezellige straten in Valkenburg bent u bij ons aan het goede adres. Neem nu contact met ons op en ontvang gratis en marktconform bod op uw woning.

 

Ook voor verhuurde huizen

Wij zijn ook gespecialiseerd in de aankoop van verhuurd vastgoed. Heeft u een woning in de verhuur die u wilt verkopen dan kunnen de lopende huurcontracten de verkoop onmogelijk maken. Koop breekt geen huur en huurcontracten kun je niet zomaar ontbinden. Sons Real Estate biedt de mogelijkheid om uw verhuurde woning inclusief de zittende huurders aan ons te verkopen. Wij brengen een bod uit op de verhuurde woning op basis van de maandelijkse huurstromen en de vaste lasten. Uw verhuurde woning direct verkocht tegen een marktconform bod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitsekende begleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!