Huis verkopen Langerak

Uw huis in Langerak goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Snel uw huis verkopen in Langerak of omgeving? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een bod op uw woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen regio Langerak 

Wilt u uw huis verkopen in of rondom Langerak en direct een bod zonder enig voorbehoud ontvangen? U kunt vandaag nog een aanvraag doen via opkopende vastgoedmakelaar Sons Real Estate. Een aanvraag is geheel kosteloos en u ontvangt binnen één werkdag een marktconform bod op uw woning. Akkoord met ons voorstel? Dan zorgen voor een zorgeloos verkooptraject, waarbij u met alle rust uw woning kunt verkopen. Zo is het bij ons mogelijk om de verhuisdatum naar wens in te vullen en kunt u rekenen op veel flexibiliteit. Ook als u in Schoonhoven, Groot-Ammers, Ameide of andere omliggende plaatsen een huis wilt verkopen, kunt u uiteraard bij ons terecht. 

Ongeacht de staat een bod op elk soort huis

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een snelle verkoop van uw huis in of rondom Langerak. Of het nu gaat om uw appartement, rijtjeswoning, vrijstaand huis of boerderij. Wij zorgen voor een uitstekend bod en een flexibele verkoop. De staat van uw woning is minder van belang. Zo is het mogelijk om uw woning in nieuwbouwstaat te verkopen, maar ook als uw woning verouderd is, kunt u altijd een definitief aanbod zonder financieringsvoorbehoud van ons ontvangen. Bij het bepalen van de waarde van uw huis in Langerak of omgeving, bekijken we voornamelijk de onderhoudsstaat, het afwerkingsniveau en bekijken we ook het verschil tussen de vraagprijs of werkelijke verkoopprijs van reeds verkochte woningen in de omgeving.

Een vlot traject zonder verkoopkosten

Wat voor woning u ook wenst te verkopen in de regio Langerak of elders, Sons Real Estate zorgt voor een vlot verkooptraject, waarbij u geen geld kwijt bent aan hoge makelaars- en notariskosten. Ten opzichte van een regulier verkooptraject, waarbij u vaak een courtage en een vast tarief dient te betalen, kunt u dus flink besparen op deze kosten. Daarnaast zijn we als vastgoedmakelaar flexibel en kunt u zaken zoals de opleveringsdatum zelf bepalen. Wilt u uw woning na verkoop gaan huren? In vele gevallen is dat voor een geruime tijd mogelijk. Meer informatie over wat mogelijk is bij ons? Neem dan contact op tijdens werkdagen met een van onze bekwame taxateurs

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!