Huis verkopen Groot Ammers

Uw huis in Groot Ammers goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in Groot Ammers zonder onduidelijkheid of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Groot Ammers

Wilt u binnen een kort tijdsbestek uw huis verkopen in Groot Ammers, Bergambacht, Schoonhoven, Goudriaan of een andere omliggende gemeente? Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een directe verkoop van uw woning. Voor een bod kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen. Daarbij is het type woning en de onderhoudsstaat niet van belang. Onze verkoopvoorwaarden zijn flexibel. Bovendien is bij ons geen sprake van financieringsvoorbehoud, makelaarskosten, notariskosten of andere onzekerheden.

Een voordelige verkoop van uw woning

Bij reguliere verkooptrajecten moeten er makelaarskosten zoals een courtage of provisie worden betaald en bovenop komen de notariskosten. Dat is niet het geval wanneer u bij Sons Real Estate een verkooptraject in gaat. Wij kopen namelijk woningen voor eigen rekening, zonder tussenkomst van derden. Daarnaast verlopen onze verkooptrajecten vlotter. Vaak wordt een woning al binnen één week verkocht. Wanneer u interesse heeft, kunt u eerst een aanvraag doen voor een bod op uw woning. Een taxateur voert vervolgens een nauwkeurige waardebepaling uit. Kort daarna ontvangt u een marktconform bod op uw woning in Groot Ammers. Tijdens een waardebepaling wordt er met alle factoren die van invloed zijn op de waarde van uw huis rekening gehouden.

Een soepele overgang naar uw nieuwe woonplek

Wij doen ons best om de overgang naar uw nieuwe woonplek zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom stellen we de overdrachtsdatum vast naar uw wens. Het is tevens middels een terugverhuur mogelijk om na de verkoop geruime tijd in het huis te blijven wonen. Wilt u graag zware inboedel zoals kasten en bedden laten staan? Laat het ons weten. Tevens is het ontvangen van een voorschot – bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuwe inboedel – meestal bespreekbaar. Wanneer u snel uw huis wilt verkopen in Groot Ammers, Bergambacht, Schoonhoven, Goudriaan of elders in de omgeving, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken of uw gegevens via het online contactformulier achterlaten.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!