Huis verkopen Krimpen aan den IJssel

Uw huis in Krimpen aan den IJssel goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Bent u eigenaar van een woning in Krimpen aan den IJssel of en van de nabijgelegen plaatsen Krimpen aan den Lek, Ouderkderk aan den Ijssel, Lekkerkerk of Capelle aan den Ijssel? Sons Real Estate is dé woningopkoper voor de regio en alle plaatsen in of rondom Krimpen. Als opkoper houden wij van nieuwe huizen om deze te verbeteren, herstellen, handelen of verhuren.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Krimpen aan den IJssel

Als u overweegt uw huis snel te verkopen in Krimpen aan den IJssel, Oudekerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel of andere nabijgelegen plaatsen, dan staat Sons Real Estate voor u klaar. Als landelijk opererend vastgoedbedrijf kopen wij verschillende soorten woningen voor eigen rekening. Er zijn geen tussenpersonen en ons aantrekkelijke bod is zonder enige voorwaarde met betrekking tot financiering. Wij zorgen voor een soepel en flexibel verkoopproces en elimineren alle onzekerheden. U kunt volledig kosteloos en vrijblijvend een bod aanvragen.

Flexibele verkoop aan Sons Real Estate

Wanneer u een aanvraag indient, brengen wij u snel in contact met een van onze ervaren taxateurs. Onze taxateurs beschikken over de juiste ervaring en deskundigheid om binnen korte tijd een nauwkeurige waardebepaling uit te voeren. Bij de waardebepaling worden alle factoren meegenomen die van invloed kunnen zijn op de waarde van uw woning, zoals de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau. Wij bieden u snel een indicatie en doen een marktconform bod zonder voorbehoud met betrekking tot financiering. Als u akkoord gaat met ons voorstel, kunt u vertrouwen op een zorgeloos verkoopproces. Wij geven u de vrijheid om de overdrachtsdatum naar uw eigen wens te bepalen en bieden zelfs de mogelijkheid om uw huis na de verkoop terug te huren. Zo kunt u op een rustgevende manier uw huis verkopen in Krimpen aan den IJssel. 

Verkoop elk soort huis geheel kosteloos

In vergelijking met traditionele verkoopprocessen heeft u bij ons geen last van langdurige trajecten met hoge makelaarskosten, notariskosten of andere onzekerheden. Wij nemen deze kosten namelijk voor onze rekening. Als uit de taxatie blijkt dat er onderhoud nodig is, regelen wij zelfs de renovatie na de verkoop met onze eigen bouwafdeling. Wij verwelkomen elke soort woning voor een bod, van villa’s en landhuizen tot boerderijen, appartementen en tussenwoningen. Zelfs als uw huis wat onderhoud nodig heeft, zijn wij geïnteresseerd. Wilt u uw huis snel verkopen in Krimpen aan den IJssel of omgeving en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met Sons Real Estate. U kunt ons bereiken via ons online contactformulier of telefonisch.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!