Huis verkopen Bergen

Uw huis in Bergen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Woont u in het prachtige Bergen of een van de nabijgelegen woonplaatsen Alkmaar, Bergen aan Zee, Schoorl of Winnemum? Dan kunnen wij altijd gratis een vrijblijvend bod uitbrengen. En ons bod is zonder voorbehoud van financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Bergen?

Met directe zekerheid uw huis verkopen in Bergen, Alkmaar, Bergen aan Zee, Schoorl of Wimmenum of elders in de regio? Dan is Sons Real Estate de aangewezen partij. Wij bieden een directe verkoop van uw woning aan, ongeacht het type. Wij kopen woningen voor eigen rekening, zonder tussenkomst van derden, en u kunt rekenen op een uitstekend bod zonder enige financieringsvoorwaarden. Ons verkooptraject is flexibel, snel en vrij van onzekerheden. Dien vandaag nog kosteloos en vrijblijvend een aanvraag in.

We komen u graag tegemoet

Bij Sons Real Estate kunt u rekenen op een verkooptraject dat u volledig naar uw wensen kunt vormgeven. In tegenstelling tot traditionele verkoopmethoden, kopen wij uw woning voor eigen rekening, zonder bemiddeling van derden. Hierdoor heeft u inspraak bij het bepalen van de verkoopvoorwaarden. U kunt bijvoorbeeld besluiten om uw woning na de verkoop terug te huren, wat een soepele overgang naar uw nieuwe woning kan vergemakkelijken. Daarnaast heeft u de vrijheid om de datum van overdracht naar uw eigen voorkeur te regelen. Bovendien is het bespreekbaar om een voorschot te ontvangen, bijvoorbeeld voor de aanschaf van nieuwe inboedel of de start van een verbouwing. Wat voor huis u ook wilt verkopen in Bergen. U kunt uw huis soepel en tegen een goede prijs verkopen aan Sons Real Estate.

Geen hoge makelaarskosten

Bij Sons Real Estate kunt u aanzienlijk besparen op makelaars- en notariskosten. Er zijn geen courtagekosten of vaste tarieven. Bovendien brengt het indienen van een aanvraag geen kosten met zich mee; dit is volledig vrijblijvend. Onze taxateurs gaan direct na uw aanvraag aan de slag met de waardebepaling, en we plannen snel een bezichtiging in. Bij de waardebepaling houden we rekening met de staat van onderhoud en het afwerkingsniveau van uw woning. Elk type woning komt in aanmerking voor een uitstekend bod, zonder enige voorwaarden met betrekking tot financiering. Het verkooptraject verloopt meestal binnen een week. Als u graag uw huis wilt verkopen in Bergen of de omliggende gebieden, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken of ons contactformulier invullen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!