Huis verkopen in Galder

Een huis verkopen in Galder of omliggende plaatsen zoals Rijsbergen, Ulvenhout, Chaam of elders? U kunt van Sons Real Estate direct een vrijblijvend bod op uw woning ontvangen. Een aanvraag is kosteloos en zonder verplichtingen. Wat voor type woning u ook wenst te verkopen, u bent bij ons verzekerd van een uitstekend bod en een vlot verkooptraject. Laat uw gegevens achter of neem direct contact op.

Direct een goed bod zonder voorbehoud

Of het nu gaat om een vrijstaand huis, rijtjeswoning of een appartement in of nabij Galder. Sons Real Estate garandeert een goed bod, zonder enig voorbehoud. Zo is een bouwtechnische keuring niet noodzakelijk en aangezien we uw woning direct kopen met eigen middelen, is ons bod zonder financieringsvoorbehoud. U heeft dan ook direct zekerheid en u hoeft geen langdurig verkooptraject in te gaan. De staat van uw woning in Galder is minder van belang. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van een gedateerde woning, waarbij er zichtbaar sprake is van achterstallig onderhoud. Maar ook als uw woning in zeer goede conditie verkeert, doen wij een bod.

Geen onzekerheden

Een verkoop aan Sons Real Estate komt met directe zekerheid. Zo weet u al binnen een werkdag wat u kunt ontvangen voor uw woning en zijn we flexibel in de verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk om de overdrachtsdatum aan te passen naar een gewenste dag. Op die manier bent u verzekerd van een soepele overgang en kunt u nog gerust in uw woning verblijven, terwijl de verkoop al een feit is. Een directe oplevering is uiteraard ook mogelijk. Heeft u nog inboedel staan in uw woning en wilt u of kunt u dit niet meeverhuizen? U kunt de inboedel dan gerust laten staan. Ongeacht het type of staat, kunt u uw huis zorgeloos verkopen in Galder, als u kiest voor een directe verkoop aan Sons Real Estate.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!