Huis verkopen Chaam

Uw huis in Chaam goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Chaam zonder dat u een langdurig verkooptraject in hoeft te gaan? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Chaam

Wilt u graag uw huis verkopen in of nabij Chaam, zonder onzekerheden? Sons Real Estate is een vastgoed opkoper waaraan u elk type woning, ongeacht de staat of locatie, kunt verkopen. Nadat de waarde van uw woning is bepaald, zorgen wij voor een uitstekend bod zonder enig voorbehoud. Zo heeft u altijd zekerheid en kunt u op uw voorwaarden de woning verkopen. Omdat wij landelijk actief zijn, kunt u aan ons uiteraard ook uw huis verkopen in Alphen, Gilze, Ulvenhout of elders in de regio.

Een bod op elk soort woning in Chaam en omstreken

Of u nu graag een huis wilt verkopen in nieuwstaat of in een verouderde staat. Sons Real Estate is als landelijk actieve vastgoedmakelaar geïnteresseerd in elk soort woning. Zo kopen we regelmatig studio’s, appartementen, rijtjeswoningen en vrijstaande huizen, maar ook complete boerderijen, villa’s en landhuizen. Een aanvraag voor een bod op uw woning is gratis en verplicht u tot niets. Na uw aanvraag maken we graag een afspraak voor een opname om zo de waarde van uw woning in of rond Chaam te bepalen. Daarna brengen wij een bod uit zonder enig voorbehoud. Zo heeft u direct zekerheid en hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan.

Flexibele voorwaarden en geen makelaars- en notariskosten

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan garanderen we een snel verkooptraject, waarbij we u in veel zaken tegemoet kunnen komen. Zeker als u uw huis in Chaam op korte termijn wenst te verkopen, dan wilt u er geen onzekerheden bij hebben. Daarom kunt u naar wens de overdrachtsdatum aangeven, zodat de overgang naar uw nieuwe woning soepel verloopt. U hoeft uw woning dus niet direct op te leveren. Heeft u overbodige inboedel staan in uw huidige woning en wilt u dit niet meenemen. U kunt er dan voor kiezen om de inboedel te laten staan. Aangezien wij uw woning direct kopen voor eigen rekening is er geen sprake van makelaarskosten zoals een provisie of een vast tarief. Ook nemen wij de notariskosten bij de overdracht voor rekening. Neem contact op met Sons Real Estate en ontdek alle voordelen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!