Huis verkopen Ulvenhout

Uw huis in Ulvenhout goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Op korte termijn uw verkopen in Ulvenhout zonder verkoopkosten? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Ulvenhout

Overweegt u uw huis te verkopen in Ulvenhout? Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf en koopt elk soort woning, ongeacht de staat of locatie, voor eigen rekening. We bieden huiseigenaren een snel en zeker verkooptraject, waarbij u kunt rekenen op flexibiliteit. Op die manier kunt u met alle rust uw woning verkopen. Zo ook als u in omliggende plaatsen zoals Breda, Galder, Chaam of Rijsbergen een huis wilt verkopen, dan kunt u bij Sons Real Estate terecht.

Een bod op elk soort woning regio Ulvenhout

Heeft u een appartement, rijtjeswoning, boerderij, vrijstaand huis of een villa in Ulvenhout staan en wilt u de woning snel verkopen? Doe een vrijblijvende aanvraag voor een bod op uw woning en kom erachter hoeveel u op dit moment kunt ontvangen. We zijn als landelijk actieve vastgoedmakelaar geïnteresseerd in elk soort woning, ongeacht de staat of de locatie. Van een gedateerde boerderij, tot een tiny house in nieuwstaat. Sons Real Estate doet graag een bod. Om tot dat bod te komen maken we graag een afspraak voor een opname. We bekijken dan nadrukkelijk de onderhoudsstaat en afwerkingsniveau. Ook houden we eventueel rekening met renovaties en/of verbouwingen zoals een serre, dakkapel of een andere aanbouw. Daarna doen wij een bod, zonder enig voorbehoud.   

Flexibel verkooptraject zonder makelaars- en notariskosten

Ongeacht het type huis dat u wilt verkopen in Ulvenhout, bent u verzekerd van een flexibel verkooptraject. Zeker als u snel uw huis wilt verkopen, dan zijn directe zekerheid en flexibiliteit wenselijk. We komen u daarom ook graag tegemoet in veel zaken. Zo is het mogelijk om de verhuisdatum naar wens in te vullen en kunt u tevens overbodige inboedel laten staan. Wilt u de woning huren na verkoop? In vele gevallen is dit mogelijk. Als soepele vastgoedmakelaar zijn veel voorwaarden bespreekbaar. Voordeel is tevens dat u geen geld kwijt bent aan makelaars- en notariskosten. Een directe verkoop aan Sons Real Estate geschiedt namelijk geheel kosteloos. Snel uw huis verkopen in Ulvenhout? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!