Huis verkopen Diepenveen

Uw huis in Diepenveen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Diepenveen? U kunt uw huis direct aan vastgoed opkoper Sons Real Estate verkopen. U ontvangt van ons een vrijblijvend bod, geheel kosteloos en zonder verplichtingen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Wilt u uw huis verkopen in Diepenveen?

Wilt u uw huis verkopen in Diepeveen of omliggende plaatsen zoals Deventer, Twello, Schalkhaar of elders in de regio? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar waaraan u direct uw huis kunt verkopen. Een aanvraag voor een bod is geheel kosteloos en verplicht u tot niets. Daarnaast verzekeren wij huiseigenaren van een snelle verkoop en u kunt zelf de voorwaarden naar wens bepalen. Wilt u een huis in of nabij Diepenveen verkopen? Neem dan direct contact op met Sons Real Estate!

Direct uw woning verkopen aan Sons Real Estate

Heeft u een huis staan in of nabij Diepenveen en wilt u het huis direct verkopen? Dan kunt u uw woning verkopen aan Sons Real Estate. Als opkoper van divers woonvastgoed kunt u elk soort woning verkopen aan Sons Real Estate. Of het nu gaat om een vrijstaand huis, bungalow, boerderij, appartement of een complete villa. Wij kunnen op korte termijn zorgen voor een marktconform bod, zonder enig voorbehoud. Op basis van het afwerkingsniveau, onderhoudsstaat en andere woongegevens van uw woning, kunnen onze ervaren taxateurs snel de waarde bepalen. Onze taxateurs maken graag met u een afspraak voor een fysieke opname. Vervolgens doen we een uitstekend bod en bij akkoord kunt u rekenen op een zowel snel als flexibel verkooptraject.

Zonder notaris- en makelaarskosten uw woning verkopen

Sons Real Estate koopt uw huis direct voor eigen rekening. Zo kunt u flink besparen op de normaal gesproken reguliere verkoopkosten. Via een regulier verkooptraject betaalt u de makelaar en krijgt u te maken met een courtage of een andere provisie. Een directe verkoop aan Sons Real Estate is vrij van deze kosten. Ook nemen wij de kosten bij de notaris voor de overdracht altijd voor eigen rekening. Naast een geheel kosteloze verkoop, bent u ook verzekerd van een verkoop met veel flexibiliteit. Zo is het mogelijk om zelf de verhuisdatum vast te stellen, zodat u met alle rust een vervangende woning kunt vinden. Wilt u uw huis in of nabij Diepenveen verkopen? Neem dan snel telefonisch contact met ons op of laat uw gegevens achter op de website!

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!