Huis verkopen Rosmalen

Uw huis in Rosmalen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Rosmalen binnen één week? Verkoop uw huis direct aan vastgoedmakelaar Sons Real Estate. U ontvangt een gratis vrijblijvend bod, zonder dat u ergens toe verplicht bent.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Rosmalen?

Bent u genoodzaakt uw huis in Rosmalen op korte termijn te verkopen? U kunt direct een vrijblijvend marktconform bod ontvangen van Sons Real Estate. Een aanvraag is eenvoudig en geheel kosteloos. U kunt al binnen één werkdag een bod op uw woning ontvangen. We bieden een snel verkooptraject, waarbij u direct zekerheid heeft. We zijn als opkopende vastgoedmakelaar flexibel en u krijgt alle tijd en ruimte om een vervangende woning te vinden. Zo ook als u uw huis wilt verkopen in Boxtel, Oss of ‘s Hertogenbosch, kunt u bij Sons Real Estate terecht voor een vrijblijvend aanbod.

Huis verkopen aan de vastgoedmakelaar

Als vastgoedmakelaar zijn we geïnteresseerd in elk type huis in Rosmalen en omstreken.  Wij zorgen voor een bod zonder financieringsvoorbehoud, zodat u geen onzekerheid heeft en u precies weet wat u kunt ontvangen. Bent u het eens met ons aanbod? Dan zijn we zeer flexibel en zorgen voor een snel verkooptraject. Zo is het mogelijk om uw inboedel te laten staan en is terughuren na verkoop ook een optie. We zorgen voor een zo soepel mogelijk verkoop, ongeacht het type of de locatie van uw woning. 

Geen kosten en bepaal zelf de verhuisdatum

Als u kiest voor een directe verkoop aan ons, dan betaalt u geen enkele makelaarskosten zoals courtage of vaste tarieven. Daarnaast bepaalt u de verhuisdatum en heeft u dus de tijd om een andere woning te vinden. De staat van onderhoud en het type woning dat u wilt verkopen, is minder relevant. Wij kopen graag uw rijtjeswoning, hoekwoning, complete villa of uw flat appartement. We zorgen in alle gevallen voor een snelle verkoop, waarbij uw woning al binnen een week verkocht kan zijn. Wilt u een vrijblijvend bod ontvangen op uw huis? Neem dan contact op of vul alle gegevens in van het digitale formulier op de website. We maken een snel een afspraak voor opname op locatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!