Huis verkopen Boxmeer

Uw huis in Boxmeer goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw woning in Boxmeer goed en snel verkopen? Uw woning kan binnen een week aan Sons Real Estate zijn verkocht! En voor woningen met een hypotheek kan dit binnen 2-3 weken.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Snel uw huis verkopen in Boxmeer?

Uw huis verkopen in Boxmeer zonder hoge makelaarskosten en een langdurig verkooptraject? Sons Real Estate maakt een zeer snelle verkoop zonder verkoopkosten mogelijk. U vraagt eenvoudig een bod aan via de site en wij gaan direct voor u aan de slag. Door onze klantgerichte werkwijze en financiering uit eigen middelen heeft u als verkoper direct zekerheid. De officiële overdracht bij de notaris is al binnen één week mogelijk. Direct na de overdracht ontvangt u de netto koopsom op uw rekening. Wilt u uw huis verkopen en woont u in Sambeek, Beugen, Rijkevoort of Sint Anthonis? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Flexibele verkoop van uw woning in Boxmeer

Sons Real Estate is zeer flexibel bij de verkoop van uw woning, zo bieden wij de mogelijkheid om tijdelijk in uw huis te blijven wonen tot de verhuizing naar uw nieuwe huis. Hiermee voorkomt u dubbele maandlasten en kunt u zich goed voorbereiden op de verhuizing. Als u veel spullen heeft die u niet mee wilt nemen bij de verhuizing dan kunt u deze in uw oude huis achterlaten. Wij doen er alles aan om voor u een zorgeloze verkoop te realiseren. Bij de koop nemen wij ook alle administratieve handelingen voor onze rekening en betalen de notariskosten. Zo kunt u uw huis op een rustgevende manier verkopen in Boxmeer en bespaart u een aanzienlijk bedrag ten opzichte van een regulier verkooptraject.

Terugverhuur en een voorschot is bespreekbaar

Ongeacht het type huis dat u wenst te verkopen in Boxmeer, bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres als u een snelle verkoop wenst. Wij kopen uw huis namelijk direct voor eigen rekening en garanderen een flexibel verkooptraject met veel opties. Zo is het mogelijk om uw huis na verkoop terug te huren. Op die manier kunt u een periode overbruggen en komt u niet zonder huis te zitten. Heeft u al een woning op het oog en heeft u op korte termijn geld nodig? Na het tekenen van de koopovereenkomst is het mogelijk om direct een voorschot te ontvangen. We komen u dan ook graag tegemoet, zodat u op een rustgevende manier uw huis kunt verkopen in Boxmeer. Benieuwd naar welk bod wij kunnen brengen? Laat dan uw gegevens achter.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!