Huis verkopen Sint Anthonis

Uw huis in Sint Anthonis goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Sint Anthonis zonder onzekerheden of verkoop stress? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Sint Anthonis

Overweegt u uw huis te verkopen in of rondom Sint Anthonis? Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf waaraan u direct uw woning kunt verkopen. Zo kunt u geheel vrijblijvend een bod ontvangen op elk type woning, ongeacht de staat of omvang. Van rijtjeswoningen, appartementen en hoekhuizen, tot aan complete villa’s, landhuizen of boerderijen. Wij kopen uw woning direct voor eigen rekening. Vlot uw huis verkopen in Sint Anthonis of in Stevensbeek, Oploo of Boxmeer? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod.

Uw huis direct verkopen aan een vastgoedbedrijf

Moet u uw huis met spoed verkopen in Sint Anthonis of wilt u simpelweg een vlot verkooptraject, zonder derden? Sons Real Estate is de partij waaraan u direct uw woning kunt verkopen. Zo heeft u al binnen één werkdag een vrijblijvend bod, zonder enig voorbehoud. De waarde van uw woning in Sint Anthonis kunnen we vrij snel bepalen. Daarbij zijn de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning het meest van belang. Op basis van reeds verkochte woningen van hetzelfde type in uw wijk of regio, krijgen we een goede indicatie. Daarnaast maken we altijd een afspraak voor een opname op locatie. Op die manier bent u verzekerd van een passend bod en kunt u uw huis direct verkopen in Sint Anthonis.

Flexibele voorwaarden

Een directe verkoop aan Sons Real Estate verloopt soepel, aangezien we als opkoper zeer flexibel kunnen zijn in de verkoopvoorwaarden. Zo kunt u uw woning in Sint Anthonis direct aan ons overdragen, maar het is ook mogelijk om uw woning op termijn op te leveren. Als u al een nieuw huis heeft en dan ook snel van uw woning af wilt, is een directe oplevering zonder onzekerheid gewenst. Echter, als u nog niet direct in uw woning kunt of nog bezig bent met het regelen van zaken omtrent de aankoop van een nieuwe woning, dan is een uitgestelde oplevering, waarbij u gerust in uw woning kunt blijven gewenst. Het is tevens mogelijk om inboedel in uw huidige woning te laten staan, als u dit niet mee wilt verhuizen. Zo heeft u als verkoper nog veel meer opties. Flexibel uw huis verkopen in Sint Anthonis? Neem dan contact op met Sons Real Estate.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!