Huis verkopen Beugen

Uw huis in Beugen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in de buurt van Beugen? Sons Real Estate koopt uw huis zonder enig financieringsvoorbehoud. Een aanvraag doen is geheel kosteloos en vrijblijvend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Beugen

Wilt u uw huis verkopen in Beugen of een omliggende plaats zoals Boxmeer, Gennep, Haps of elders? Sons Real Estate is vastgoedkoper waaraan u direct uw huis kunt verkopen voor een marktconforme prijs. Als landelijke actieve vastgoedkoper zijn we geïnteresseerd in elk soort woonvastgoed, ongeacht de staat, formaat of ligging. U ontvangt direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud, zodat u direct zekerheid heeft. Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een aanbod.

Geen onzekerheden of verkoopstress

Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor een vlotte verkoop van uw huis in Beugen of omstreken. Wij kopen uw woning immers direct voor eigen rekening zonder tussenkomst van derden. Ten opzichte van een regulier verkooptraject bij de makelaar heeft u bij ons direct zekerheid. Zo staat ons bod vast en hoeft u zich geen zorgen te maken om een financieringsvoorbehoud of een bouwtechnische keuring. Zo kopen we diverse woningen direct met eigen middelen en nemen we eventuele gebreken aan uw woning voor eigen rekening. Voordeel is tevens dat u uw huis geheel kosteloos kunt verkopen. Zo vervallen de reguliere makelaarskosten en we nemen de kosten voor de overdracht bij de notaris voor eigen rekening.

Flexibele verkoopvoorwaarden

Gaat u akkoord met ons prijsvoorstel? Dan overleggen we graag de verkoopvoorwaarden met u door. Zo is de overdrachtsdatum in overleg en kunt u inboedel gerust laten staan. Bij het verkopen van een huis komt er immers veel op u af. U gaat een onzekere periode tegemoet en er moet veel geregeld worden. Kiest u voor een directe verkoop aan Sons Real Estate? Dan kunt u rekenen op een soepel verkooptraject zonder onzekerheden. Bij ons is het mogelijk om uw huis zowel direct als uitgesteld op te leveren. In sommige gevallen is een snelle overdracht wenselijk, maar ook als u nog langer in uw woning wilt blijven wonen, totdat u uw nieuwe woning kunt betreden, dan is dat mogelijk. We komen u graag tegemoet, zodat u op een rustgevende manier uw huis kunt verkopen in Beugen of omgeving.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!