Huis verkopen Gennep

Uw huis in Gennep goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Of u in Gennep woont of Ottersum, Beugen, Boxmeer, Heijen of Diekendaal: Sons Real Estate kan altijd een vrijblijvend bod uitbrengen op alle huizen in de gehele regio. Als woningopkoper kopen wij alle soorten huizen, van studio, appartement, eengezinswoning tot luxe villa's. En ook huizen met verborgen gebreken, zolang de fundering goed is, kunt u uw huis altijd aanmelden voor een vrijblijvend bod.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Gennep

Overweegt u uw huis te verkopen in Gennep of in de omliggende steden zoals Milsbeek, Ottersum, Oeffelt of Heijen? Sons Real Estate biedt de oplossing voor een snelle en probleemloze verkoop. Met ons krijgt u na uw aanvraag direct een vrijblijvend bod zonder enige voorwaarden. Bovendien verzorgen wij het complete verkoopproces tot aan de notariële overdracht. Bij ons bent u verzekerd van een volledig kosteloze verkoop, waarbij de verkoopvoorwaarden altijd in samenspraak met u worden vastgesteld. Hierdoor kunt u op een ontspannen manier uw huis verkopen in Gennep en omliggende plaatsen.

Wij kopen uw huis in Gennep direct voor eigen rekening

Sons Real Estate staat tot uw beschikking voor een vlotte verkoop van elk type woning. Als vastgoedopkoper bieden wij een efficiënt verkoopproces waarbij u direct zekerheid heeft. Een aanvraag bij ons is geheel vrijblijvend en kosteloos. Zodra u een aanvraag indient, gaan onze taxateurs onmiddellijk aan de slag om een waardebepaling op te stellen. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een bod zonder enige voorwaarden met betrekking tot financiering of bouwtechnische keuring. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de huidige staat van uw woning; wij kopen uw huis zoals het is.

Verzorgd verkooptraject van A tot Z

Kiest u voor een directe verkoop aan Sons Real Estate? Dan bent u verzekerd van een vlekkeloos verkoopproces waarbij wij al het werk voor u doen. U kunt zich richten op andere belangrijke zaken, terwijl wij het gehele verkoopproces beheren, vanaf het indienen van uw aanvraag tot aan de notariële overdracht. Bovendien zijn de verkoopvoorwaarden volledig aanpasbaar aan uw wensen, en bieden wij verschillende opties. Een snelle overdracht behoort altijd tot de mogelijkheden, maar als u liever een uitgestelde levering wenst, is dat ook een optie. Wilt u uw huis verkopen in Gennep en daarna terughuren? Via Sons Real Estate is dat mogelijk. Bovendien dragen wij alle kosten, zodat u gegarandeerd bent van een volledig kosteloze verkoop.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!