Direct uw huis verkopen in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt in Nieuwerkerk aan den IJssel. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis in Nieuwerkerk aan den IJssel verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Nieuwerkerk

Huis verkopen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wilt u graag snel uw huis verkopen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Sons Real Estate kan deze snelle verkoop voor u regelen. Wij zijn het vastgoedbedrijf waaraan u rechtstreeks uw woning kunt verkopen. Het verkopen van een huis kan door veel woningbezitters als stressvol ervaren worden. Deze zorg willen wij graag van u ontnemen! Dit realiseren wij door een marktconform bod uit te brengen, zonder enige voorbehouden. Wij garanderen directe zekerheid door ons aan te passen aan uw situatie. Daarnaast kunt u na verkoop rustig in de oude woning blijven wonen zonder dat u met twee huizen en dubbele hypotheeklasten komt te zitten. Sons Real Estate levert gegarandeerd zekerheid wanneer u snel uw huis wilt verkopen. Hierdoor ontloopt u een langdurig verkooptraject en duizenden euro’s aan makelaarskosten. 

Sons Real Estate levert gegarandeerd voordelen voor u. Denk aan de hierboven genoemde snelheid die wij leveren. Wij kunnen namelijk zorgen voor een directe zekerheid bij verkoop en zullen handelen jegens uw belangen. Wij realiseren het versnelde verkoopproces door vrijblijvend bij u langs te komen en binnen 24 uur een bod uit te brengen. Overigens is dit bod geheel gratis en vrijblijvend. Het bod kan gerealiseerd worden door een bezoek in te plannen. Doormiddel van dit bezoek kunnen wij snel een waardebepaling opstellen, waardoor het bod gerealiseerd kan worden. Zijn er achteraf verborgen gebreken? Geen zorgen, wij nemen dit risico geheel op ons. Bij een verkooptraject kunnen wij een afspraak regelen met een notaris in een tijdbestek van maximaal één week. 

Sons Real Estate kan uw woning direct kopen, dit geldt voor de gehele omgeving in Nieuwerkerk aan den IJssel. Bovendien maakt het niet uit of u nu in een rijtjeshuis of vrijstaand huis woont, wij kunnen voor beide woningen de verkoop garanderen. Denk aan gewilde plekken als de Ringvaartlaan tot de Zwanendaal, of van de Goudmos tot de Witmos. Dit zijn allen plaatsen waar u uw woning kunt aanbieden aan Sons Real Estate. Echter, u kunt ook uw huis verkopen in omliggende plaatsen als; Ouderkerk aan den IJssel, Schollevaar, Schenkel, Oostgaarde en Capelle aan den IJssel.

Waarom uw woning in Nieuwerkerk aan den IJssel verkopen aan Sons Real Estate

Verhuurd huis verkopen in Nieuwerkerk aan den IJssel met huurders erin?

U kunt ook uw woning aan ons verkopen als deze in de verhuurde staat is, dit doen wij naast het kopen van leegstaande woningen. Wij kunnen net als bij leegstaande woningen een snelle waardebepaling opstellen.  Dit is ook mogelijk wanneer er nog huurders verblijven in de betreffende woning. Echter verschilt de waarde van een verhuurde woning, wanneer deze in een lege staat of in verhuurde staat is. De waarde wordt bepaald door de hoogte van de huurinkomsten en vasten lasten. U kunt uw verhuurde woning alleen verkopen als de huurders erin blijven wonen. Hier hebben zij namelijk recht op. Na een bezoek kunnen wij binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod op uw woning geven. 

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Werkwijze verkoop van uw huis via Sons

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!