Direct uw huis verkopen in Maasdijk?

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt in Maasdijk. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis in Maasdijk verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Maasdijk

Wilt u snel uw huis verkopen in Maasdijk?

Vastgoedbedrijf Sons Real Estate kan direct uw huis kopen zonder een lang verkooptraject aan te gaan. Wij kunnen een flexibel proces garanderen, zonder dat er een makelaar aan te pas hoeft te komen. Hierdoor ontloopt u hoge makelaarskosten. Overigens verzekeren wij altijd een prijs op een eerlijke en marktconforme wijze. Heeft u moeite met het vinden van een nieuwe woning? Geen probleem, Sons Real Estate laat u in de woning blijven tot u een nieuwe heeft gevonden. Het snelle verkoopproces bieden wij door een bod te doen zonder financieringsvoorbehoud. Bovendien is het bod geheel gratis en vrijblijvend. 

Door de werkwijze van Sons Real Estate heeft u een gewenste snelheid bij de verkoop van uw woning. Wij brengen graag z.s.m. een bezoek aan uw woning om een waardebepaling op te stellen. Zijn er gebreken over het hoofd gezien? Sons Real Estate neemt dit risico op zijn rekening. Wanneer de waardebepaling voltooid is kunnen wij binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod uitbrengen. Bovendien kunnen wij bij een akkoord binnen één week een afspraak regelen met de notaris. 

Sons Real Estate kan uw huis in Maasdijk direct kopen. Wij kunnen woningen kopen op alle bekende plekken in het dorp, van de Lange Kruisweg tot de Ruyterstraat of van de Tuindersweg tot de Korte Kruisweg. Wij kopen zowel de vrijstaande tuinderswoningen als rijtjeshuizen. Woningbezitters uit omliggende dorpen, zoals; De Lier, Naaldwijk, Maasland, Hoek van Holland en s’-Gravenzande, kunnen ook hun huis aan ons verkopen.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Voordelen woning in Maasdijk direct verkopen aan de makelaar

Binnen 24 uur een geheel gratis en vrijblijvend bod op uw huis

Een bod op uw huis kost u niets en is bovendien geheel vrijblijvend

Bespaar duizenden euro’s op makelaarskosten

Geen langdurig makelaarstraject en bovendien ook geen kosten

Direct een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud

Geen voorbehouden zoals een financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuring.

Geen dubbele hypotheeklasten en onzekerheden

Geen risico, dat uw huis niet verkocht raakt en u met twee huizen komt te zitten

Flexibele verkoop

U kunt rustig in de woning blijven wonen tot u uw nieuwe woning kunt betrekken. Inboedel die u niet wenst mee te nemen kunt u achterlaten in de woning

Verhuurd huis verkopen in Maasdijk met huurders erin?

Woningbezitters uit Maasdijk met verhuurde woningen kunnen ook snel hun huis aan ons verkopen. Dit kan mogelijk zijn voor zowel leegstaande woningen als woningen in verhuurde staat. De waarde verschilt wel bij deze twee verschillende type woningen. De waarde van de woning in verhuurde staat zal namelijk op basis van de vaste kosten en huurinkomsten bepaald worden. Huurders hebben een huurbescherming, hierdoor is het alleen mogelijk op de verhuurde woning te verkopen als de huurders erin kunnen blijven. Na deze stap kan Sons Real Estate een gratis en vrijblijvend bod uitbrengen binnen een tijdsbestek van 24 uur.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Maasdijk. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Hoe gaan we te werk

  • U laat uw gegevens bij ons achter. Na ontvangst gaan wij geheel kosteloos en vrijblijvend aan de slag met het opstellen van de waardebepaling.
 
  • U ontvangt een waardebepaling op afstand of thuis op locatie. Heeft u graag een waardebepaling op afstand dan krijgt u van ons een indicatief voorstel. Dit is een geschatte waarde van uw woning. Wilt u liever een definitief bod? Dan komen wij langs op locatie voor het opstellen van een Bod. Ook dit is geheel kosteloos en vrijblijvend
 
  • Wilt u akkoord gaan met ons bod? Dan worden de afspraken vastgelegd omtrent de overdrachtsdatum en overige randzaken. De koopovereenkomst wordt vervolgens opgesteld en u heeft de zekerheid dat uw woning verkocht wordt.
 
  • De overdracht op het notariskantoor. Op de datum van overdracht worden de sleutels overgedragen en ontvangt u de gelden van uw huis op uw rekening. Gefeliciteerd uw woning is nu officieel verkocht!
 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!