Direct uw huis verkopen in Maasbracht?

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt in Maasbracht. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis in Maasbracht verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Maasbracht

Snel uw huis verkopen in Maasbracht?

Gaat u verhuizen en wilt u eenvoudig en snel uw huis in Maasbracht verkopen vraag dan nu een bod aan bij Sons Real Estate. U ontvangt van ons snel een marktconform bod zonder voorbehoud op financiering, hierdoor is ons bod gegarandeerd en kunnen we zeer snel afhandelen. Afhankelijk van uw voorkeur kan de verkoop al binnen één week worden vastgelegd bij de notaris. Wij zorgen voor een stressvrije en snelle verkoop en nemen alle administratieve handelingen en verkoop kosten voor onze rekening.

Als u na de verkoop nog opzoek bent naar een nieuwe woning maar niet direct een geschikte woning op t oog heeft dan kunt u tot die tijd gewoon in uw eigen huis blijven wonen. Hierdoor hoeft u niet opzoek naar een tussenwoning en loopt u niet het risico op dubbele hypotheeklasten.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Wij zijn landelijk actief en kopen woningen aan door heel Nederland waaronder in Limburg. Voor de verkoop van uw woning in zowel; Echt, Montfort, Linne, Maasbracht kunt u bij ons een bod aanvragen. Of uw woning in Maasbracht nu aan de; Stevensweerterweg, Julianalaan of Op de Berg ligt u kunt voor de verkoop van iedere woning kunt u bij ons terecht.

Ook voor de verkoop van uw verhuurde woning kunt ons een bod aanvragen. Wij bieden de mogelijkheid om de woning in verhuurde staat inclusief de zittende huurders te verkopen. Hiermee bespaart u zichzelf veel tijd en moeite aan het ontbinden van huurcontracten en kan uw verhuurde woning direct worden verkocht. Voor de verkoop van een woning in verhuurde staat brengen wij een bod uit op basis van de maandelijkse huurstromen, de vaste lasten en de staat van onderhoud van de woning.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Maasbracht. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Onze werkwijze

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!