Huis verkopen Stevensweert

Uw huis in Stevensweert goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Stevensweert? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet een bod op elk soort woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Met zekerheid uw huis verkopen in Stevensweert

Snel uw huis verkopen in Stevensweert of omgeving? Sons Real Estate is de aangewezen partij waaraan u met directe zekerheid uw woning kunt verkopen. Zo doen wij op uw woning altijd een passend bod, zonder enig voorbehoud. U weet dan ook direct wat u kunt ontvangen. Bij instemming op ons voorstel, bent u verzekerd van een soepele verkoop. Met zekerheid uw huis verkopen in Stevensweert of omliggende plaatsen zoals, Echt, Maasbracht of Sint Joost? Neem dan direct contact op met Sons Real Estate.

Zonder onzekerheid uw huis verkopen in of rondom Stevensweert

Wilt u uw woning in Stevensweert snel en met directe zekerheid verkopen? Dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Als landelijk actieve vastgoedmakelaar doen wij een bod op elk soort huis, ongeacht de staat of locatie. U kunt dan ook uw woning in een verouderde staat aanbieden, maar ook als u een nieuwbouwwoning wenst te verkopen, kunt u uiteraard bij ons terecht. De waarde van uw woning in Stevensweert wordt snel bepaalt op basis van verscheidene factoren. Zo is het type woning van belang, maar ook de onderhoudsstaat en eventuele verbouwingen of renovaties, worden meegenomen in de berekening. We maken dan ook altijd een afspraak voor een fysieke opname. Daarna zorgen we voor een passend bod, zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwtechnische keuring.

Een flexibel verkooptraject zonder makelaarskosten

Een directe verkoop aan Sons Real Estate is flexibel en bovendien snel. Aangezien wij uw woning direct voor eigen rekening kopen, is er geen tussenkomst van derden. Zo hoeft u niet te wachten op potentiële kopers, bezichtigingen en biedingen op uw woning. Wij doen direct een bod en bij akkoord verzorgen we het gehele verkooptraject. We kunnen u dan ook in veel zaken tegemoet komen, zodat u uw huis kunt verkopen in Stevensweert, zonder enige onzekerheden. Zo heeft u de mogelijkheid de overdrachtsdatum te bespreken en bieden we tevens de optie tot terugverhuur. Kiest u voor een uitgestelde oplevering en wilt u graag een voorschot ontvangen? Na het tekenen van de koopovereenkomst is dit in vele gevallen mogelijk. Benieuwd naar ons aanbod en de mogelijkheden? Neem telefonisch contact op of laat uw gegevens achter, zodat wij onze werkwijze kunnen toelichten.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!