Huis verkopen Thorn

Uw huis in Thorn goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Thorn? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een marktconform bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig en kosteloos. Wij garanderen u een flexibel verkooptraject.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Thorn?

Snel uw huis verkopen in Thorn, Maasbracht, Heel, Ittervoort of elders in de omgeving aan een makelaar? Bij Sons Real Estate kunt u terecht voor de directe verkoop van uw woning. Wij kopen ieder type woning voor eigen rekening, of het nu gaat om een appartement in nieuwstaat of een vrijstaande woning in verouderde toestand. Een verkooptraject bij Sons Real Estate verloopt vlot, flexibel en zonder enige onzekerheid. Bent u geïnteresseerd in een directe verkoop van uw woning? Neem dan contact met ons op.

Een directe verkoop van uw woning

U kunt ieder type woning direct aan ons verkopen. Hier komt geen voorbehoud van financiering aan te pas. De onderhoudsstaat van uw huis is niet van belang. Ook als uw huis in verouderde staat verkeert, doen wij graag een bod. Want na de verkoop zorgen wij voor het nodige onderhoud. Deze kosten nemen wij voor eigen rekening. Voor een bod op uw woning kunt u geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen. Hierna komt u in contact met één van onze taxateurs voor een waardebepaling. Wanneer onze ervaren taxateurs een waardebepaling uitvoeren, houden zij rekening met alle factoren die een rol spelen. Zaken als de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau kunnen bijvoorbeeld de waarde van uw woning beïnvloeden. Ook met de verkoopprijs van vergelijkbare woningen die onlangs in de nabije omgeving zijn verkocht houden we rekening.

Een flexibele verkoop

Om de verkoop en de overgang naar uw nieuwe woonplek zo soepel mogelijk te laten verlopen, proberen wij u zo veel mogelijk tegemoet te komen. Het voordeel van een directe verkoop van uw woning aan Sons Real Estate, is dat hier geen sprake is van een langdurig verkooptraject met hoge makelaarskosten. U betaalt bij ons bijvoorbeeld geen courtage of vast tarief. Ook de notariskosten nemen wij voor eigen rekening. Ten slotte bepaalt u geheel zelf de overdrachtsdatum. Wilt u uw huis verkopen in of nabij Thorn? Neem dan contact met ons op. Wij verzekeren u een flexibel verkooptraject zonder voorbehoud van financiering of andere onzekerheden. U kunt ons bereiken door te bellen of uw gegevens achter te laten via het online contactformulier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!