Snel zelf huis verkopen in Groningen aan woning opkoper?
arrow_drop_up arrow_drop_down
Huis verkopen zonder makelaar

Direct uw huis verkopen in Groningen?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Groningen

Huis snel verkopen in Groningen?

Sons Real Estate is dé vastgoedmakelaar die zelf woningen opkoopt. U kunt uw woning gratis aanmelden voor een vrijblijvend bod. Na eventuele acceptatie kan uw huis snel zijn verkocht. Sons Real Estate koopt woningen op, verbouwt en hersteld deze en verkoopt deze weer met meerwaarde aan de openbare markt. Het kan ook voorkomen dat wij woningen doorverkopen aan investeerders die de woning kunnen inzetten als particuliere huurwoning. Denk bijvoorbeeld aan studentverhuur of particulier verhuur aan bedrijven. Omdat wij alle mogelijkheden in ogenschouw houden bij het uitbrengen van het bod, kunt u toch gewoon uw huis snel verkopen zonder hiervoor een langdurig verkooptraject te hoeven ondergaan. Het verkopen van een huis, betekent veel voorbereiding en het organiseren van bezichtigingen. Heeft u behoefte aan een zorgeloze snelle verkoop? Dan is het voor u wellicht interessant om uw woning te verkopen aan of met vastgoedmakelaar Sons Real Estate. Het is tevens mogelijk om uw woning (tijdelijk) terug te huren. Zo draagt Sons Real Estate ook een steentje bij aan rustige doorstromers of juist mensen in financiële nood.

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

  • Onze klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis waardebepaling!
  • Jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt in Groningen!
  • De mogelijkheid om uw woning aan de makelaar te verkopen zonder voorbehouden
  • Professionele en sociale makelaars die goed contact onderhouden

Geen makelaarskosten

Voor de verkoop van huizen zullen geen kosten in rekening worden gebracht. Tegenwoordig is de huizenmarkt overhit en Sons Real Estate is meegegaan in deze ontwikkeling. Het hoeft tegenwoordig geen geld te kosten om een huis te verkopen. En ons bod is zonder voorbehoud van financiering, hetgeen inhoudt dat u directe zekerheid heeft dat u de hoogte van het bod met volledige zekerheid zult uitgekeerd krijgen.

Uiteraard bent u ook welkom als u in een gemeenten in de omgeving van Groningen woont. Voorbeeld plaatsen rondom Groningen waar wij ook vastgoed opkopen zijn Haren, Zuidhorn, Veendam of Bedum.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 070-737 0462. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Werkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag en als opkoper van particuliere woningen werken wij in een straal van ongeveer 100 kilometer voor kleine- en middelgrote steden. Voor grote steden houden wij een straal van ongeveer 200 kilometer aan. Bekijk hier meer over op de pagina 'werkgebied'. In Noord-Nederland kopen wij ook bijvoorbeeld huizen op in Leeuwarden, Zwolle of Enschede.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1   Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

Stap 2   Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

Stap 3   U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

Stap 4   Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

null