Huis verkopen Nieuw Scheemda

Uw huis in Nieuw Scheemda goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen in of nabij Nieuw Scheemda? Ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod zonder voorbehoud. Een aanvraag is geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Nieuw Scheemda

Overweegt u uw huis te verkopen Nieuw Scheemda, maar wilt dit snel en zonder verkoopstress regelen? Verkoop uw huis direct aan Sons Real Estate. Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse woningen voor eigen aanbod. Van appartementen, rijtjeswoningen en boerderijen, tot de verkoop van hoekwoningen, vrijstaande huizen en complete villa’s. U ontvangt direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud en bij akkoord hoeft u geen lang en onzeker verkooptraject in te gaan. Zo kunt u zorgeloos uw huis verkopen in Nieuw Scheemda, maar ook in Scheemda, Noordbroek, Siddeburen of elders.

Een bod op elk type woning in elke staat

Wat voor huis u ook wenst te verkopen in Nieuw Scheemda, u kunt vrijblijvend bij ons terecht voor een aanbod. Van flat appartementen, vrijstaande huizen en hoekwoningen, tot de verkoop van boerderijen, complete villa’s en landhuizen. Wij kopen elk soort woning ongeacht de staat. Een eventuele renovatie of het opknappen van de woning kunnen wij na de verkoop zelf uitvoeren. Zo kunt u elk soort woning aan ons verkopen, ook als er sprake is van achterstallig onderhoud. Wat voor huis u ook wenst te verkopen in Nieuw Scheemda of elders, u bent bij ons altijd verzekerd van een passend bod.

Huur uw woning of ontvang direct een voorschot

Moet u genoodzaakt uw huis verkopen in Nieuw Scheemda, maar wilt u er nog wel voor een langere periode blijven wonen? Nadat de verkoop van uw huis rond is, kunt u uw huis als het ware terughuren voor een vastgestelde periode. Dat geeft u nog langer de tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van een woonplek en kunt u uw huis zeer flexibel aan ons verkopen. Als vastgoedkoper kunnen we namelijk flexibel zijn en zijn de verkoopvoorwaarden altijd in overleg. Zo is de overdrachtsdatum altijd naar wens vast te stellen. Heeft u al een woning, maar wilt u graag een verbouwing starten of alvast nieuwe inboedel kopen. Na het tekenen van de koopovereenkomst kunt u direct een voorschot ontvangen. Zo is er veel mogelijk als u uw huis verkoopt via ons. In een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over onze werkwijze.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!