Huis verkopen Groningen Noorddijk

Uw huis in Groningen Noorddijk goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis direct verkopen in Groningen Noorddijk? Sons Real Estate koopt uw huis zonder enig financieringsvoorbehoud. Een aanvraag is geheel kosteloos en vrijblijvend.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Groningen Noorddijk

Wilt u uw huis verkopen in Groningen Noorddijk? Verkoop uw huis direct aan de opkopende vastgoedmakelaar Sons Real Estate. Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van elk soort woonvastgoed, waarbij de staat minder van belang is. U bent altijd verzekerd van het beste bod en u hoeft zich geen zorgen te maken om enig voorbehoud. Van plan uw huis te verkopen in Garmerwolde, Zuidwolde, Meerstad of elders rondom Groningen Noorddijk? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een vrijblijvend aanbod.

Wij kopen alle type huizen ongeacht de staat

Of het nu gaat om een verouderde kluswoning of een woning in gerenoveerde staat. Wij kopen alle type huizen, ongeacht de staat waarin ze verkeren. Van tussenwoningen, vrijstaande huizen en complete villa’s, tot aan boerderijen, appartementen en hoekhuizen. U bent bij ons verzekerd van het beste bod op de markt en kunt rekenen op een zorgeloze verkoop. Aangezien wij tevens beschikken over een eigen afdeling bouw, zorgen we na de verkoop van uw huis voor een eventuele renovatie of verbouwing. Zo wordt de betreffende woning klaargestoomd voor de vastgoedmarkt. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken omtrent de staat van uw woning. U ontvangt direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud van een bouwkundige keuring of financiering. Zo heeft u direct zekerheid, zodat u uw huis op een rustgevende manier kunt verkopen in Groningen Noorddijk.

Laat niet gewenste inboedel gerust staan

Wilt u aan ons uw huis verkopen in Groningen Noorddijk, maar heeft u nog ongewenste inboedel staan die u niet wilt meeverhuizen naar uw nieuwe woning? Het is dan mogelijk om inboedel zoals kasten, bedden, tafels of ander meubilair achter te laten in uw woning. Wij zorgen ervoor dat het afgevoerd wordt of eventueel wordt hergebruikt. We zijn zeer flexibel in de verkoopvoorwaarden en komen u dan ook graag tegemoet. Zo is de overdrachtsdatum in overleg, maar ook overige verkoopvoorwaarden zijn bespreekbaar, zodat u op een rustgevende manier uw huis kunt verkopen in Groningen Noorddijk of elders in de omgeving.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!