Huis verkopen Breda? Verkoop direct & snel aan de opkoper
Huis verkopen Breda

Direct uw huis verkopen in Breda?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Breda

Huis snel verkopen in Breda?

Woont u in of rondom Breda en wilt u uw huis snel kunnen verkopen? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die woningen opkoopt en deze na een verbouwing of transformatie weer doorverkoopt. Ook huurpanden en directe verkopen komen veel bij ons voor.   Hierdoor is het echter mogelijk om uw huis snel te laten opkopen voor een goed bod. Als opkoper onderscheiden wij ons hierin en maken een snelle en zorgeloze verkoop voor u mogelijk.Geen bezichtigingen of langdurig verkooptraject

Een groot voordeel voor u is dat u dus geen bezichtigingen hoeft te organiseren. Daarnaast kunt u een groot deel van uw spullen laten staan. Normaliter dient u een woning kaal op te leveren, met eventueel wat meubilair. Heeft u daar geen tijd voor om wat voor reden dan ook? Alles is met Sons Real Estate bespreekbaar en wij helpen u zorgeloos te kunnen verhuizen.

Directe zekerheid

Omdat wij onze biedingen uitbrengen zonder voorbehoud van financiering, heeft u volledige zekerheid dat uw woning (tijdig) verkocht zal raken. Daarnaast is het bespreekbaar dat u nog enige tijd in de woning blijft wonen. Bijvoorbeeld als u nog moet wachten op de oplevering van uw nieuwe huis.

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

  • Onze klanten waarderen ons met een 8,9!
  • Gratis waardebepaling!
  • Jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt in Breda!
  • De mogelijkheid om uw woning aan de makelaar te verkopen zonder voorbehouden
  • Professionele en sociale makelaars die goed contact onderhouden

Huis verkopen Breda

Uiteraard bent u ook welkom als u in een gemeenten in de omgeving van Eindhoven woont. Wij kopen ook huizen in nabije plaatsen zoals Prinsenbeek, Etten-Leur, Bavel of Oosterhout.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nlLees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!