Huis verkopen Zenderen

Uw huis in Zenderen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Zenderen of omgeving? Doe direct een aanvraag. Dit is kosteloos, verplicht u tot niets en u ontvangt op korte termijn een uitstekend bod.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Zenderen

Wilt u op korte termijn uw huis verkopen in Zenderen, Borne, Hertme, Bornerbroek of elders in de regio? Dan moet u bij Sons Real Estate zijn. Sons Real Estate is een landelijk opererende vastgoedonderneming waar u terecht kunt voor een directe verkoop. Hierbij is geen tussenkomst van derden. U bent daardoor verzekerd van een flexibel verkooptraject zonder enige onzekerheid. Voor alle soorten woningen kunt u zich bij ons aanmelden. Binnen een kort tijdsbestek ontvangt u een marktconform bod zonder financieringsvoorbehoud.

Een soepele overgang naar uw nieuwe woonplek

Flexibiliteit is één van de belangrijkste voordelen van een verkoop aan Sons Real Estate. Omdat er tijdens het verkooptraject geen tussenkomst is van derden, kunnen we zorgen voor een zo soepel mogelijke overgang naar uw nieuwe woonplek. We kopen woningen immers voor eigen rekening. In tegenstelling tot een regulier verkooptraject kunt u bij ons bijvoorbeeld naar eigen wens de overdrachtsdatum vaststellen. Zo komt u nooit met twee woningen te zitten. Als u na de verkoop voor een bepaalde tijd in het huis wilt blijven wonen, biedt onze optie tot terughuren een uitkomst. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

De waardebepaling

Onze taxateurs voeren op korte termijn een waardebepaling uit. Vervolgens brengen we een uitstekend bod uit. Dankzij de uitgebreide ervaring en expertise van onze taxateurs, kunnen we u snel een indicatie geven van de woningwaarde. Tijdens de taxatie wordt er onder meer gekeken naar de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning. Als u akkoord bent gegaan met ons bod, gaat u een verkooptraject in waarin transparantie en klantvriendelijkheid centraal staan. Geheel kosteloos en vrijblijvend kunt u een aanvraag doen, of u nu een boerderij, villa, landhuis, appartement, tussenwoning, vrijstaande woning of tiny house wilt verkopen. Wilt u direct uw huis verkopen in Zenderen of elders in de regio? Vul dan het online contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!