Huis verkopen Borne

Uw huis in Borne goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw woning in Borne snel of direct verkopen? Dat kan via Sons Real Estate. Vrijblijvend bod zonder voorbehoud van financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Borne?

Het snel verkopen van uw huis in Borne en omliggende steden zoals Hertme, Zenderen, en Zuna kan een uitdaging zijn, maar met Sons Real Estate wordt het een naadloos proces. Als een landelijk opererende vastgoedmakelaar, bieden wij u de mogelijkheid voor een directe verkoop van uw woning, zonder gedoe of onzekerheden. Binnen slechts één week kan uw huis van eigenaar veranderen en kunt u een aantrekkelijk bod verwachten, zonder financiële voorbehouden. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om uw huisverkoop te versnellen.

Ongeacht uw situatie snel uw huis verkopen in Borne

Er zijn talloze situaties waarin het wenselijk kan zijn om uw huis snel te verkopen in Borne. Of u nu verhuist, een erfenis beheert, of gewoon behoefte hebt aan liquide middelen, wij zijn er om u te helpen. In de meeste gevallen kunt u binnen zeer korte tijd de verkoop van uw huis afronden, zonder tussenpersonen. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zetten wij alles in werking. Een deskundige taxateur bepaalt de waarde van uw woning op basis van diverse factoren, waaronder de staat van onderhoud en afwerking. We plannen graag een afspraak op locatie voor een nauwkeurige evaluatie van uw woning, zonder enige kosten of verplichtingen van uw kant.

Flexibiliteit en gemak staan bovenop

Bij Sons Real Estate kunt u rekenen op gunstige voorwaarden die aansluiten bij uw behoeften. U heeft de vrijheid om de overdrachtsdatum te bepalen, en indien gewenst, bieden wij u zelfs de mogelijkheid om uw huis na de verkoop terug te huren, waardoor de overgang naar uw nieuwe woonplek soepel verloopt. Bovendien staan we open voor besprekingen over een eventueel voorschot, bijvoorbeeld om uw nieuwe inboedel aan te schaffen. Dus, als u overweegt om uw huis te verkopen in Borne of nabijgelegen steden, aarzel dan niet om direct contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via telefoon en ons contactformulier, klaar om u binnen één werkdag een vrijblijvend bod te geven.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!