Huis verkopen Bunnik

Uw huis in Bunnik goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Bunnik? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet altijd een vrijblijvend bod op uw woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en zonder onduidelijkheden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Bunnik?

Wilt u uw huis verkopen in Bunnik of in een van de omliggende plaatsen, zoals Odijk, Houten of Zeist? Sons Real Estate doet direct een vrijblijvend en marktconform bod. Als vastgoedpartij zijn wij geïnteresseerd in alle soorten woningen, ongeacht de staat van onderhoud. Wij doen een bod op uw woning in Bunnik, zonder enig voorbehoud of andere onzekerheden. Gaat u akkoord met ons bod? Dan bent u verzekerd van een snel verkooptraject, zonder notariskosten of makelaarskosten.

Een marktconform bod op ieder type woning

Heeft u plannen om uw woning in Bunnik te verkopen? Wij doen een marktconform bod op uw woning, ongeacht of het een rijtjeswoning, vrijstaande woning, riante villa, bungalow of boerderij betreft. Ook de staat van onderhoud is voor ons niet van belang, aangezien wij een eigen bouwafdeling hebben. Wij kopen zowel gedateerde woningen als woningen in nieuwstaat. Het bod dat wij u doen is bovendien geheel vrijblijvend. Wilt u uw huis verkopen in Bunnik en gaat u akkoord met ons bod? Dan denken wij graag met u mee en bieden we u flexibele verkoopvoorwaarden. Zo bepaalt u zelf de overdrachtsdatum en bieden wij u zelfs na de verkoop nog enige tijd de mogelijkheid tot terugverhuur.

Een snelle taxatie van uw woning

Wij taxeren uw woning op basis van diverse factoren, zodat we een marktconform bod kunnen uitbrengen. Zo kijken we bijvoorbeeld naar de staat van onderhoud, de ligging en het afwerkingsniveau. Betreft het een verouderde woning, maar heeft u de woning pas verbouwd? Dan houden onze taxateurs bij de waardebepaling ook rekening met de kosten van de verbouwing. Vraagt u ons om een bod op uw woning uit te brengen? Dan komen onze taxateurs graag bij u langs om de waarde te bepalen. Hierna kunnen wij een bod zonder financiering uitbrengen. Gaat u hiermee akkoord? Dan verzekeren wij u dat uw huis verkopen in Bunnik soepel verloopt. Wij bieden u een vlot en kosteloos verkooptraject. Neem vandaag nog telefonisch contact op met Sons Real Estate of vul ons contactformulier in.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!