Huis verkopen Vriezenveen

Uw huis in Vriezenveen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Vriezenveen? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet graag een vrijblijvend bod op uw huis. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en zonder onduidelijkheden.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Direct uw huis verkopen in Vriezenveen

Wilt u uw huis verkopen in Vriezenveen of in nabijgelegen plaatsen zoals Geesteren, Almelo of Den Ham? Kies dan voor Sons Real Estate. Wij zijn een vastgoedmakelaar waaraan u ieder soort woning kunt verkopen. In de regio staan wij bekend als een partij die huiseigenaren een snel verkooptraject biedt, zonder tussenkomst van derden. Nadat wij een vlotte waardebepaling doen, zorgen wij ervoor dat er een passend bod wordt gedaan, zonder enig voorbehoud. Hierdoor bieden wij u zekerheid en kunt u altijd rekenen op flexibiliteit.

Een vlotte verkoop zonder kosten

Kiest u ervoor om uw huis te verkopen in Vriezenveen? Bij Sons Real Estate bent u verzekerd van een vlot en flexibel verkoopproces, zonder verkoopkosten. Wij kopen de woning zelf met eigen middelen, waardoor u bijvoorbeeld geen makelaarskosten heeft en u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiering. Daarnaast verzorgen wij de notariskosten en nemen we ook eventuele gebreken achteraf voor eigen rekening. Bij Sons Real Estate zijn we zeer flexibel en bieden we u een verkooptraject zonder onzekerheden. Zo heeft u in veel gevallen de mogelijkheid om de woning terug te huren nadat u deze verkocht heeft.

Altijd een bod op uw woning in Vriezenveen

Bent u van plan om uw woning te verkopen in Vriezenveen? Sons Real Estate brengt altijd een goed bod op uw woning uit. Zo kunnen wij een bod uitbrengen op rijtjeswoningen en studio’s, maar ook op boerderijen en villa’s. We doen snel een passend bod, ongeacht de staat van de woning of het bouwjaar. We zijn geïnteresseerd in nieuwbouwwoningen, maar ook in gedateerde woningen. Omdat we een eigen bouwafdeling hebben, is de staat van onderhoud ook minder relevant. Onze taxateurs komen langs op locatie, en wij kunnen kort hierna al een bod op uw woning uitbrengen. Het bod is afhankelijk van diverse factoren, waaronder de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau. Ontvangt u graag een bod op uw woning in Vriezenveen of omgeving? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!